Simona Gherghe, despre întoarcerea la Antena 1: ”Mi-am reconfigurat puțin opțiunile!”

Simona Gherghe, despre întoarcerea la Antena 1: ”Mi-am reconfigurat puțin opțiunile!”
Simona Gherghe, despre întoarcerea la Antena 1

Simona Gheorghe, gazda emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, a fost nevoită să-și privească emisiunea din fața unui ecran, dat fiind că recent a devenit mamă pentru a doua oară. Acum, prezentatoarea TV a vorbit despre întoarcerea în cadrul emisiunii.

Simona Gherghe a vorbit despre întoarcerea la Antena 1

Simona Gherghe s-a retras din televiziune, în luna martie, pentru o scurtă perioadă. Vedeta și-a adus pe lume cel de-al doilea copil, pe Vlad Ioan. După trei luni de când a devenit mamă, întreaga familie și-a primit noul membru cu bine și lucrurile s-au mai liniștit, Simona vorbește despre revenirea în televiziune.

Simona Gherghe, despre întoarcerea la Antena 1: ”Mi-am reconfigurat puțin opțiunile!”
Simona Gherghe alături de familia sa

Invitată în cadrul show-ului ”Răi da buni” de la Antena Stars, vedeta a declarat că nu se grăbește să revină, ba chiar își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de Vlad și Ana. Desigur, a precizat, ca și în cazul celeilalte mici pauze, că îi e dor de meseria ei și de direct, dar momentan este mai liniștită așa, chiar reconfigurându-și prioritățile în viață.

„E o adrenalină pe care ţi-o dă direct. Nu ştiu când se va întâmpla (n.r. să se întoarcă la TV). Mi-e bine aşa cum sunt acum, cu cei mici acasă. Cred că nu mai am foarte multe de demonstrat. Am relaxarea asta pentru că tocmai, am atâţia ani de televiziune în spate. Nu au fost ani uşor. Nu mi s-a oferit nimic peste noapte. Am avut vreo doi ani fără weekenduri pentru că nu ştiam să spun „NU”.

Atunci pasiunea de jurnalism era atât de mare încât dacă îmi spuneau să muncesc gratis, aş fi venit şi aş fi muncit gratis. (…) Nu ştiu când mă întorc. Crezi că dacă nu îmi sună telefonul nu o să mai încep? Nu mă pune pe gânduri. Sunt mai relaxată. Cred că mi-am reaşezat priorităţile în viaţă şi m-au schimbat foarte mult copiii. Îmi reconfigurez viaţa un pic altfel”, a povestit Simona Gherghe.