Motivul pentru care Simona Gherghe a apelat de urgență la medic. Vedeta Antena 1 a făcut anunțul

Simona Gherghe, de urgență la medic

Simona Gherghe a făcut o vizită neașteptată la medic. De ce a ajuns fosta prezentatoare Acces Direct de urgență la specialist? Iată anunțul făcut de vedeta Antena 1!

Simona Gherghe, de urgență la medic

Simona Gherghe este foarte atentă la familia sa și la nevoile celor dragi din ultima perioadă mai ales în timpul crizei sanitare pe care încă o traversăm. Fosta prezentatoare de la Acces Direct a declarat chiar de la începutul pandemiei de coronavirus că este foarte speriată de situația din țara noastră, iar acum că totul s-a mai calmat și starea de alertă s-a instaurat, Simona a luat o decizie importantă pentru a-și proteja familia de viruși.

Vedeta Antena 1 a fugit la cabinetul medicului de familie și și-a făcut un vaccin care protejează împotriva pneumoniei. Blondina nici nu s-a mai gândit la criticile care ar putea veni din partea unor cârcotași care ar putea spune că exagerează cu protecția sau că ar mai fi trebui să aștepte…așa că le-a dezvăluit fanilor totul pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe a decis să se vaccineze pentr a preveni prenumonia
Simona Gherghe a decis să se vaccineze pentr a preveni pnenumonia

„Sunt la medicul de familie. Am ajuns acum, sunt parcată în fața clinicii”

„Bună, dragilor! Sunt la medicul de familie. Am ajuns acum, sunt parcată în fața clinicii, pentru că mă vaccinez. Îmi fac un vaccin pe care copiii, bebelușii îl au trecuți acolo în schema obligatorie, mamele în știu. Este cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”
Simona Gherghe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI