10 nov. 2022 | 12:53

Motivul pentru care Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă la un eveniment monden. Ce face artista cu ţinutele pe care nu le mai poartă VIDEO EXCLUSIV

Monden
Motivul pentru care Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă la un eveniment monden. Ce face artista cu ţinutele pe care nu le mai poartă VIDEO EXCLUSIV
Ruby, în rochie de mireasă la un eveniment monden

Ruby și-a făcut apariția miercuri seară, la lansarea unor colecții de bijuterii și ceasuri, într-o rochie de mireasă. Outfitul a fost realizat de croitorese după ideile artistei, care, sătulă fiind să fie mereu întrebată când se mărită, s-a gândit să ofere răspunsul prin mesajul de pe voalul de mireasă.

De ce a îmbrăcat Ruby rochia de mireasă la un eveniment monden

După ce în vară a purtat o bluză cu imprimeu de sâni, dând senzația că este dezbrăcată, în toamnă a etalat cu grație o rochie din folie alimentară, de această dată, nonconformista cântăreață a fost mireasă pentru o seară.

Ruby s-a hotărât să-și scrie declarația de independență direct pe voalul de mireasă, pentru ca nimeni să nu o mai întrebe când se va căsători.

Vedeta este implicată într-o relație de 10 ani, se simte bine așa și nu își dorește să facă vreo schimbare.

“Cum asta este o rochie de mireasă, eu pe spatele ei am pus răspunsul la întrebarea “Te măriți?” Nu”, a declarat, pentru Playtech.ro, Ruby.

Outfitul a fost realizat de croitorese cu o zi înainte de eveniment.

Ce face Ruby cu hainele pe care nu le mai poartă

Vedeta obișnuiește să valorifice hainele pe care le etalează la diverse evenimente mondene.

“La mine în garderobă este mare dezastru, pentru că de fiecare dată când plec undeva fac așa (n.r le scoate pe toate) pentru că sunt mereu în întârziere. Da, normal, port un lucru de două ori. Reinterprez lucrurile după ce le-am purtat de 2-3 ori, din rochițe le fac fustițe, bluzițe.

Îmi place foarte mult ceea ce port, pentru că le fac în așa fel încât să-mi placă de fiecare dată și îmi și pare rău să le port doar o dată. Cu rochia asta bineînțeles că nu pot să mă duc în ea la supermarket în fiecare zi, dar o să îi mai găsesc eu o folosință”, a spus artista pentru Playtech.ro.

Cântăreața are un dressing impresionat, pe care îl înnoiește constant pentru a fi în pas cu moda, iar lucrurile care ies din uz sunt dăruite persoanelor apropiate.

“Hainele pe care nu le mai port le dau prietenelor, rudelor, mai rămân pe acolo prin șifonier, se mai pierd, le mai ia mamaia, le mai taie, le mai face bucăți, petice, le mai pune ea prin cine știe ce rochie”, a adăugat Ruby.

Ruby nu are timp de o afacere cu haine

Deși este pasionată de modă, iar outfiturile alese pentru ieșirile mondene sunt multe create după ideile ei, artista susține că nu ar avea timp pentru a-și face un business cu haine.

“M-am gândit la asta de multe ori, dar nu am timpul necesar de a face asta, iar focusul meu principal este pe muzică. Îmi place ca atunci când ies undeva să mă îmbrac frumos, să strălucesc într-un fel sau altul, dar nu aș avea timp să împart cu mai multă lume ceea ce creez”, a precizat ea.

Vrea să lanseze un nou videoclip

Pe plan profesional, Ruby este foarte activă. Între concerte și evenimente, vedeta se pregătește să aducă în atenția publicului o nouă piesă.

“Fac muzică, cu asta mă ocup, asta iubesc să fac, acolo îmi pun tot sufletul, muzică nouă, plănuiesc să filmez un clip zilele astea și mi-aș dori să reușesc să îl și lansez luna aceasta”, ne-a spus ea.

Artista este deja antamată pentru sărbători și se bucură că are din nou ocazia să fie pe scenă la trecerea dintre ani.

“Da, am agenda plină, deja sunt book-uită și de revelion, concerte sunt, evenimente sunt, filmări de asemenea și sunt tare bucuroasă că fac ceea ce îmi place și îmi hrănesc sufletul cu asta. Pierd nopțile, dar ăsta e modul meu de a trăi, nici nu aș vrea să-mi petrec viața altfel. Atunci când iubești ceea ce faci, o faci din toată inima, indiferent de oră”, a spus, pentru Playtech.ro, cântăreața.

Ea susține că își încarcă bateriile atunci când este cu familia . Fiind plecată mai tot timpul la concerte, clipele petrecute acasă sunt foarte apreciate. Îi place să vizioneze un film bun și să își comande mâncarea preferată.

Ruby: “Am un regim de mâncare foarte prost”

Ruby are o siluetă de invidiat și își poate permite să poarte chiar și o rochie albă, cambrată, care îi pune formele în evidență.

“Muncesc mult, mă stresez tare și atunci când apuc, merg și la sală și ridic greutăți mari. Am un regim de mâncare foarte prost, până în momentul ăsta nu am apucat să mănânc aproape nimic, am luat două guri dintr-o shaorma și atât. Am fost în priză cu ținuta, azi noapte am lucrat la cristalele acestea (n.r cristalele aplicate pe mănușile de mireasă) au fost două zile lungi. Mănânc când apuc, când îmi aduc aminte, cam așa. Dacă sunt acasă și am timp, îmi fac toate poftele”, ne-a povestit artista.

 

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Horoscop, 4 mai 2024. Bani și reușite pentru Berbeci. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Capital.ro
Cum se aprinde Sfânta Lumină la Ierusalim. Miracolul care are loc an de an la Mormântul lui Iisus
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro