Motivul pentru care Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu nu vor participa niciodată împreună la Asia Express: „Intru în sevraj” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
16 05. 2024

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au venit împreună ieri seară, 15 mai, la un eveniment monden din Capitală. Pe cei doi îi leagă o strânsă prietenie de mulți ani de zile și nimeni și nimic nu a reușit să rupă legătura dintre cei doi. Astfel, Raluca Bădulescu ne-a oferit un interviu exclusiv și ne-a spus, ipotetic vorbind,  dacă i-ar plăcea să participe la Asia Express, alături de Cătălin Botezatu, bunul său prieten.

Raluca Bădulescu, despre o posibilă participare la Asia Express, alături de Cătălin Botezatu

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite femei din showbiz. Blondina în vârstă de 48 de ani este una dintre cele mai stilate vedete din România. În luna august 2023, cel de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” s-a încheiat, iar marele premiu a fost câștigat de Alexandra Dumitru. De atunci, nu s-a mai anunțat dacă va mai apărea un nou sezon. Cu toate acestea, fanii așteaptă nerăbdători o nouă ediție.

Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Raluca Bădulescu a fost întrebată dacă i-ar plăcea, ipotetic vorbind, să participe la Asia Express alături de Cătălin Botezatu:

„Vai de viața mea! Nu aș putea să fac așa ceva. Este peste puterile mele fizice, să vă spun de ce. Eu fumez, fumez 2 pachete pe zi. Eu, dacă nu fumez, înseamnă că sunt bolnavă și doi la mână, nu pot să stau fără Coca-Cola. Tot timpul am în geantă o sticlă.

La evenimente, în general, se beau chestii sofisticate, iar mie nu îmi plac. Par eu arogantă, dar beau doar Cola. Așa că, dacă mă duc la Asia Express, intru în sevraj sigur!”, ne-a declarat Raluca Bădulescu în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Adevărul despre apartamentul închiriat de Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu locuiește cu chirie într-un apartament din zona de nord a Bucureștiului, în Pipera. Locuința sa e în renovare, așa că s-a mutat momentan. Pentru că au existat mai multe speculații în showbiz, Raluca Bădulescu ne-a spus adevărul despre apartamentul pe care l-a închiriat de curând:

Citește și: Raluca Bădulescu, detalii în premieră despre “Bravo, ai stil!” Revine sau nu emisiunea în 2024? „Kanal D aduce surprize” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Eu plătesc chirie undeva în zona de Nord, dar eu tot timpul sunt cu geamantanul lângă mine. Mai mut, mai duc, mai aduc. Bine că s-a clarificat, în sfârșit! Situația e in felul următor, eu redecorez de vreo 7 luni de zile locuința mea.

În general, în viață, mă mișc mai greu, iar renovarea asta presupune timp, iar eu acest timp nu prea îl am. Așa că, în fiecare săptămână plec cu geamantanul după mine, mai mut, mai aduc și tot așa.

Mi-a scris cineva în online că am 3 perechi de pantofi, dar atâția aveam acolo atunci.”, ne-a dezvăluit Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și:Raluca Bădulescu este cea mai mare fană a lui Selly! Ce visează vedeta să facă în premieră: „Nu contează bugetul!” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri