02 mart. 2024 | 14:15

Motivul pentru care părinţii unui copil au plătit 300 de lei în plus la restaurant. Ce scria pe nota de plată nu le-a convenit deloc

Social
Motivul pentru care părinţii unui copil au plătit 300 de lei în plus la restaurant. Ce scria pe nota de plată nu le-a convenit deloc
Taxă suplimentară pentru părinții care aleg să mănânce în oraș împreună cu copiii lor. Situația a devenit virală.

Nimeni nu iese în oraș cu copiii gândindu-se că va trebui să achite o taxă suplimentară la o anumită consumație, pentru că cei mici nu ar fi fost ținuți sub control. Pare ireal, însă nu e. Un cuplu a trebuit să scoată din buzunar 300 de lei în plus la un restaurant, fiindcă cei mici au folosit o tabletă la masă.

Taxă suplimentară pentru „adulții care nu sunt capabili să fie părinți”

Patronul unui restaurant a devenit viral pe platformele sociale, din cauza unei abordări controversate pe care a îmbrățișat-o privind clienții care iau masa la local împreună cu copiii. Adulții care nu au copii foarte cuminți și aleg să mănânce în acest loc trebuie să plătească o așa-numită taxă suplimentară.

„Taxă suplimentară pentru adulții care nu sunt capabili să fie părinți $$$”, este mesajul transmis pe nota meniului de la restaurantul Toccoa Riverside, din Atlanta.

Citește și: Ce taxă a impus un restaurant din Cluj clienților. Românii sunt revoltați: ‘Plătește din banii noștri’

Au scos 300 de lei în plus pentru a plăti meniul, din cauza gălăgieiprovocate de copii

Pare o farsă, însă nu e. Un părinte a rămas surprins să audă de la reprezentanții restaurantului că a fost taxat cu 300 de lei în plus la meniu, din cauză că ai săi copii au folosit o tabletă să se joace în timp ce așteptau servirea preparatelor comandate. Copii fiind, bănuim cu toții că au făcut puțină gălăgie.

Chiar și așa, părinții copiilor au explicat proprietarului restaurantului din Atlanta, Statele Unite ale Americii, că micuții nu au reacționat exagerat, ca să fie taxat cu 300 de lei în plus la consumație. Însă acesta nu s-a lăsat înduplecat, astfel încât clienții au fost nevoiți să achite nota finală.

Părintele a făcut public totul pe internet

Ulterior, părintele a făcut publică situația pe Reddit, unde utilizatorii online s-au arătat în mare parte șocați de decizia patronului restaurantului. Mulți au explicat că, mici fiind, copiii pot fi și enervanți uneori, însă niciun adult nu merge la un local știind că aceștia vor avea unele nemulțumiri.

„Patronul mi-a spus că adaugă 300 de lei la notă din cauza comportamentului copiilor mei. S-au uitat la o tabletă până a sosit mâncarea, au mâncat, iar soția mea i-a scos afară în timp ce eu așteptam să plătesc consumația. Dezamăgit de experienţă”, a notat părintele.

Citește și: A făcut rezervare la un restaurant, dar nu a mai putut să ajungă și s-a trezit acasă cu o notă de plată de 510 euro. Cum a fost posibil

„Dacă aveți copii, evitați acest loc cu orice preț”

Se pare că astfel de cazuri nu sunt singulare. Un alt părinte care a descoperit cauza de față a explicat că, la același restaurant, s-a confruntat cu o situație asemănătoare. Nu a recomandat niciunui familist să meargă să mănânce la localul cu pricina, din cauza lipsei de respect cu care sunt tratați clienții.

„Dacă aveți copii, evitați acest loc cu orice preț. Este cel mai lipsit de respect patron cu care am avut de-a face. A făcut show în fața întregului restaurant din cauză că ai noștri copii ar fi fugit prin local. Dar ei erau afară, lângă râu.

Ni s-a spus că suntem părinți răi și am fost taxați tot cu 300 de lei în plus. Eram un grup de 21 de persoane, iar reprezentantul nostru și-a cerut scuze prea mult… Idee teribilă de afaceri. Nu ne vom întoarce niciodată aici”, a fost mesajul unui alt părinte.

Digisport.ro
La 85 de ani, Ion Țiriac și-a desemnat conducătorul imperiului
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Noi detalii despre moartea lui Adrian Iovan. Fiul lui nici acum nu își explică ce s-a întâmplat
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Secretul versurilor lui Eminem, viral după arestarea lui Sean „Diddy” Combs. Avertisment pentru fani
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Schimbare istorică în România. Guvernul adoptă Planul Național de Reindustrializare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
SECRETUL Kamalei HARRIS, DEZVĂLUIT! S-a aflat ÎNAINTE de ALEGERI
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro