17 mart. 2023 | 20:50

Motivul pentru care o femeie a refuzat 100.000 de euro de la un bărbat în timpul unui zbor. Cine era acesta si ce i-a propus, de fapt

News
Motivul pentru care o femeie a refuzat 100.000 de euro de la un bărbat în timpul unui zbor. Cine era acesta si ce i-a propus, de fapt
Propunere soc intr-un avion de linie

Motivul pentru care o femeie a refuzat 100.000 de euro de la un bărbat în timpul unui zbor. Cine era acesta si ce i-a propus, de fapt. Binențeles, bărbatul era milionar și avea o anumită pretenție de la femeie pentru uriașa sumă de bani.

O femeie a refuzat 100.000 de euro de la un bărbat în timpul unui zbor. Ce îi ceruse bărbatul să facă

Un milionar din domeniul tehnologiei a vrut să ofere 100.000 de dolari unei pasagere în timpul unui zbor.

Milionarul i-a cerut doamnei să își dea masca de protecție jos, pe motiv că s-ar fi putut infecta singură. Femeia a refuzat oferta și, în plus, a catalogat-o ca fiind „înfiorătoare”.

Milionarul, șocat de refuzul femeii

Omul de afaceri din Silicon Valley, SUA, Steve Kirsch, a susținut că a fost șocat după ce pasagera a refuzat să-și scoată masca, în ciuda faptului că i-a oferit o sumă impresionantă de bani pentru a face acest lucru.

De asemenea, Steve Kirsch a mai ajuns în atenția publicului. Acesta a fost acuzat de mai multe ori că a răspândit informații false despre coronavirus în timpul pandemiei.

Milionarul spune că femeia purta masca degeaba

Descriind ultima sa experiență, Steve Kirsch a scris: „Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează”.

Afaceristul din Silicon Valley a susținut că a început prin a oferi 100 de dolari și a spus: „Și am subliniat că atunci când și-a îndepărtat masca pentru a mânca, s-ar fi putut infectat cu o singură respirație”.

Cu cine a comparat-o bărbatul pe femeia care a refuzat banii

Milionarul Steve Kirsch a comparat-o pe femeie ulterior cu cei care au investit în banca falimentară SVB. „Poate data viitoare voi sta lângă cineva care avea un cont la Silicon Valley Bank”, a mai scris Steve Kirsch.

Declarațiile antreprenorului de pe rețelele sociale au fost rapid desființate de alți utilizatori de Twitter.

Ce au scris în comentarii internauții

„Ai avut cei 100.000 de dolari în numerar? Dacă nu, sună a minciună. Cum ar putea avea încredere că vei plăti?/ Probabil că nu au crezut că ai nici măcar 5 dolari în buzunar”, au scris internauții la postarea omului de afaceri.

Cu trei zile mai înainte de acest incident, antreprenorul din Silicon Valley scria pe rețeaua socială că două persoane au refuzat cereri similare.

Milionarul a mai făcut astfel de oferte șoc

„I-am întrebat pe cei care stăteau lângă mine în avion dacă le-am plătit 10.000 de dolari și-ar scoate masca pe toată durata zborului cu avionul? Ambii au refuzat oferta. Poate ar trebui să ofer 100.000 de dolari data viitoare?”, spunea Steve Kirsch.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro