Motivul pentru care Jojo a ales să fie vegetariană timp de 10 ani: ”Mai mănânc asta din când în când”. Detalii EXCLUSIVE VIDEO

de: Rebeka Pascu
27 04. 2023

Jojo, actrița din serialul „Clanul”, difuzat de PRO TV, are, și la 41 de ani, un fizic de invidiat. Jojo reușește de fiecare dată să atragă toate privirile asupra ei, prin eleganță și prin look-ul spectaculos. Puțini știu, însă, care este trucul folosit pentru a se menține. Noi am aflat! În exclusivitate pentru Playtech Știri, Jojo ne-a divulgat secretul.

De ce a ales Jojo să fie vegetariană timp de 10 ani. De la ce nu se poate abține, ce mai mănâncă din când în când îndrăgita artistă

Este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, însă Jojo avea alte obiective, în adolescență, iar actoria nu se afla printre marile sale hobby-uri.

Vedeta a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, care este pasiunea sa ascunsă, dar ne-a dezvăluit și motivul pentru care a ales să fie vegetariană timp de 10 ani.

Pasiunea ascunsă a lui Jojo!

Playtech Știri: Când erai mică, erai pasionată de actorie sau aveai alte hobby-uri?

Jojo: Când eram mică, îmi doream foarte, foarte mult să devin balerină. Pe măsură ce am crescut, în adolescență, mi-am dorit să studiez artele frumoase și să devin pictor. Tot timpul mi-a plăcut partea artistică.

Jojo, vegetariană timp de 10 ani. Care este motivul

Playtech Știri: Ce faci ca să te menții?

Jojo: Mănânc cât pot eu de echilibrat. Nu am mâncat foarte mult de Paște, pentru că de un an și jumătate sunt vegetariană. Am mâncat ouă de Paște, mi-a fost un pic rău. Sunt ovo-vegetariană și am mâncat, într-adevăr, ouă, dar mi-a fost cam rău. Mănânc lapte, brânzeturi, dar nu mănânc carne, mănânc doar fructe de mare și pește.

Playtech Știri: De ce ai făcut schimbarea asta?

Jojo: Am făcut schimbarea asta de mai multe ori în viață. Am avut un moment în viață, foarte lung, timp de 10 ani am fost în starea asta, iar 5 ani am fost vegană. Consider că este foarte important pentru organismul nostru să fie detoxifiat, să fie întreținut, pe partea asta, măcar din când în când.

Nu doar pe perioade scurte. Dacă îi oferi o perioadă mai lungă de timp intră într-un fel de cleaning al organismului. Mai am pofte, câteodată, dar mă abțin. Este potrivit să faci asta, ajută și la memorie, concentrare și minte. Este extraordinar!