Motivul pentru care Gică și Marilena Hagi n-au onorat invitația Simonei Halep la ”nuntă”. „La machedoni nu se prea acceptă astfel de lucruri”

Motivul pentru care Gică și Marilena Hagi n-au onorat invitația Simonei Halep la ”nuntă”. „La machedoni nu se prea acceptă astfel de lucruri”
Motivul pentru care Gică și Marilena Hagi n-au onorat invitația Simonei Halep la ”nuntă”. „La machedoni nu se prea acceptă astfel de lucruri”

Gică și Marilena Hagi n-au onorat invitația Simonei Halep la petrecerea ce a marcat acceptarea cererii în căsătorie făcute de Toni Iuruc. Deși presa a scris de „nunta” campioanei, totul a fost legat de o tradiție binecunoscută printre machedoni. Deși familia „Regelui” e apropiată de cea a lui Halep, au existat anumite impedimente în calea prezenței acestora la eveniment, așa cum a prezentat, în exclusivitate, Playsport.

Motivul pentru care Gică și Marilena Hagi n-au onorat invitația Simonei Halep la ”nuntă”

Motivul pentru care Gică și Marilena Hagi n-au onorat invitația Simonei Halep la ”nuntă”. Presa a tot scris în zilele trecute despre „căsătoria” numărului 10 WTA cu iubitul său, Toni Iuruc (42 de ani). De fapt, a fost vorba de o petrecere tipică pentru machedoni. Este vorba de ”nunta miresei”, eveniment la care au fost invitați și soții Gică și Marilena Hagi. Familia „Regelui” este apropiată de cea a Simonei, totuși a surprins absența lor de la eveniment.

Motivul acestei absențe a fost descifrat de Playsport. Pur și simplu, Hagi pregătea meciul pe care Farul urma să-l dispute cu Gaz Metan Mediaș. Iar „regele” dă întotdeauna prioritate fotbalului.

Gică Hagi nu a venit la „nunta miresei” pentru că pregătea meciul Farului cu Gaz Metan Mediaș. Toată lumea știe că înaintea unui joc, Gică nu onorează nicio invitație pentru că este foarte ocupat ca lucrurile să iasă bine pe teren. S-a scuzat și a spus că va fi prezent la celelalte trei evenimente care urmează. La machedoni sunt mai multe momente importante care se petrec cu astfel de ocazii. Avem nunta miresei, cea care a avut loc pe 23 iulie, cununia civilă, cununia religioasă și nunta propriu-zisă cu banchetul aferent”, a povestit un apropiat al familiei Simonei Halep, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

„La machedoni nu se prea acceptă astfel de lucruri”

Dacă Gică Hagi n-a putut ajunge la petrecere, mulți s-ar fi întrebat de ce, totuși, n-a fost prezentă nici soția sa, Marilena. Cauza ține tot de tradițiile machedonilor, unde nu se acceptă ca soția să vină singură la un asemenea eveniment.

Ferească Dumnezeu! Marilena nu ar veni singură niciodată la o petrecere de acest gen. La machedoni nu prea se acceptă astfel de lucruri. Dacă nu vine bărbatul, nu vine nici soția. E o regulă nescrisă, dar acceptată de toată lumea. Așa că nu trebuie să mire pe nimeni că Gică Hagi și Marilena nu au fost la petrecere”, a dezvăluit aceeași sursă a PlaySport.

Ceea ce a părut din afară a fi o căsătorie și o nuntă, s-a dovedit a fi „doar” o petrecere tradițională pentru machedoni. Sigur, ea este legată de viitorul mare eveniment, dar a cărui dată e ținută „la secret” de Simona Halep și iubitul său. Nici măcar tatăl campioanei, Stere Halep, nu știe când va avea loc căsătoria fiicei sale.

Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat Stere Halep.

Urmăriți Playtech.ro și pe