Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se întâmplă la Rangers

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se întâmplă la Rangers
Ianis Hagi și-a regăsit pofta de joc în tricoul lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve în Old Firm Derby, pe care Glasgow Rangers l-a câștigat spectaculos. A fost 2-0 pe terenul rivalei Celtic, datorită dublei reușite de Connor Goldson. Steven Gerrard a ales să nu îl folosească nici măcar un minut pe internaționalul român. Deși acesta este cel mai bun pasator din campionatul Scoției, cu cinci assisturi în primele etape. Cel mai probabil, Ianis a acuzat o stare de oboseală, în special psihică, după acțiunea la echipa națională. Încheiată cu trei înfrângeri suferite în șase zile, cu Islanda, Norvegia și Austria.

Cel mai important rival pentru postul de extremă dreapta, Jordan Jones, nu este pe lista UEFA a lui Rangers

Următorul meci al lui Glasgow Rangers este joi, în Europa League, contra lui Standard Liege, în Belgia. Iar Steven Gerrard este presat din toate părțile pentru ca Ianis Hagi să fie titular. Fanii lui Rangers chiar i-au criticat decizia din derby de a nu miza pe starul român. Și jurnaliștii scoțieni se implică pentru revenirea „șeptarului” în primul 11.

„Imprevizibilul Ianis Hagi trebuie să fie titular la Liege”, titrează Rangers Week.

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve contra lui Celtic,, spre dezamăgirea fanilor lui Rangers

Jordan Carlisle, autorul editorialului, amintește de decizia surprinzătoare a lui Gerrard de a-l lăsa pe Ianis pe bancă. Și spune că Brandon Barker, omul care a fost mutat în banda dreaptă a atacului, a dezamăgit cu Celtic. În plus, Carlisle amintește și cel mai important motiv pentru care Ianis Hagi nu mai poate fi omis de Gerrard. Jordan Jones, cel mai important rival pe post al lui Ianis din campionat, nu a fost inclus pe lista UEFA a celor de la Rangers.

„Ianis Hagi, jucător talentat și creativ, autorul a șapte pase decisive în ultimele șapte apariții în toate competițiile, trebuie să fie titular. Transferat în vară, poate că nu a atins potențialul maxim, dar cifrele lui vorbesc de la sine. Este mai capabil decât ceilalți jucători ai lui Rangers să dea o pasă decisivă în triemea adversă. Și, să nu uităm, se descurcă excelent în Europa League, așa cum s-a întâmplat sezonul trecut”, mai notează sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI