Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent într-un spital din SUA. Ce probleme de sănătate are

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent într-un spital din SUA. Ce probleme de sănătate are

Cântărețul de muzică de petrecere a ajuns în grija medicilor, peste hotare, totul fiind confirmat și de către soția acestuia. Florin Salam a fost internat de urgență în spital, având probleme de sănătate. Situația pare să fie una cât se poate de serioasă, chiar gravă ar putea susține cei din anturajul acestuia, pentru că artistul de manele și-a anulat și mai multe concerte. Urma să susțină câteva reprezentații, dar a anunțat că are probleme de sănătate și a ajuns la spital, în Statele Unite ale Americii.

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent într-un spital din SUA

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent într-un spital din SUA. Ce probleme de sănătate are
Florin Salam a fost internat într-un spital din SUA, iar soția acestuia, Roxana, a confirmat starea artistului de manele

Florin Salam și-a anulat câteva concerte, iar soția lui, Roxana Dobre, a făcut chiar primele declarații în acest sens, oferindu-le fanilor confirmarea că artistul este bolnav. Acesta a fost internat într-un spital din SUA, iar soția lui a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin care le-a dat tuturor detalii în legătură cu i se întâmplă renumitului cântăreț.

„Bună seara. Sunt întrebată de foarte mulți fani dacă este adevărat. Da, Florin e internat la un spital din America. Atât vă pot spune momentan”, a fost mesajul postat Roxana Dobre, pe Facebook, cu câteva zile în urmă.

Tânăra a confirmat informațiile apărute de curând, printr-un mesaj pe rețelele sociale, în care a dezvăluit prin ce trece acesta. Roxana Dobre susține că soțul ei ar fi doar obosit, dar și că situația nu ar fi atât de gravă, pe cât s-a vehiculat.

“Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a dezvăluit o sursă din anturajul cântărețului de manele, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI