Motivul pentru care Corina Caragea nu are copii. Nu i-a fost jenă să recunoască

de: Ana Chivu
03 03. 2023

Corina Caragea este una din cele mai longevive prezentatoare TV de sport, iar datorită acestui lucru se poate lăuda cu o experiență vastă în domeniu, dar și cu o carieră impresionantă care o bucură. Cu toate astea, fanii nu înțeleg de ce norocul ei pare să nu fi ajuns și în viața personală. Bruneta nu s-a lăudat cu apariția unui bărbat în inima ei, dar nici nu gânduri de măritiș. Cea din urmă a dezvăluit recent chiar și motivul pentru care nu are copii până la această vârstă.

Corina Caragea, mărturii neașteptate: de ce nu a făcut copii până acum?

Corina Caragea a acceptat invitația la ,,Cafea cu visuri”, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul emisiunii. Cea din urmă a decis să fie transparentă și să mărturisească fanilor motivul pentru care nu a ajuns să se bucure până acum de rolul de mamă.

Întrebarea îi este adresată din ce în ce mai des, iar mulți nu înțeleg de ce vedeta nu vrea să pună acum bazele unei familii frumoase. Celebra prezentatoare TV a mărturisit că în mare parte amintirile din copilărie sunt toate la țară la bunici.

„Copilăria mea a fost cu multe vacanțe la țară pentru că, nu știu, voiau ai mei să scape de mine sau nu știu de ce, dar mi-a prins bine și chiar mă gândeam că este foarte tristă copilăria unui băiețel sau a unei fetițe fără o vacanță la țară… Atunci pe vremea aia mă gândeam, da’ de ce nu merg și eu în tabără, în Anglia? Au fost lecții importante pe care acum le privesc cu alți ochi”, i-a mărturisit Corina Caragea, Oanei Andoni.

,,Nu aș face față nicio zi cu un copil”

De asemenea, ea a pornit de la acest subiect și a subliniat că dacă va avea un copil îl va trimite cu siguranță la țară pentru a se bucura de amintirile deosebite pe care și ea le are acum, dar și de viața simplă și principiile deprinse de acolo.

Mai mult decât atât, bruneta a mărturisit că nu ar rezista nici călătoriilor cu copii pentru că aduc în fața părinților situații foarte dificile pe care ea nu ar putea să le gestioneze. Fanii au tras astfel concluzia că vedetei îi este teamă de un năzdrăvan.

,,Mereu m-am gândit…dacă sau când voi avea un copil, cu siguranță îl voi trimite la țară! Mi se pare foarte dificil totuși să călătorești cu un copil atât de mult, văd în avion…Eu nu aș face față nicio zi cu un copil! Mi se pare foarte dificil, dar am văzut foarte mulți curajoși. Îmi doresc să fie cumințel, să nu deranjeze ceilalți pasageri”, a mai povestit aceasta.