De ce nu s-a căsătorit până acum Corina Caragea. Vedeta PRO TV recunoaște pentru prima dată

De ce nu s-a căsătorit până acum Corina Caragea. Vedeta PRO TV recunoaște pentru prima dată
De ce nu s-a căsătorit până acum Corina Caragea. Vedeta PRO TV recunoaște pentru prima data

Au existat multe supoziții și s-a spus chiar că s-ar fi căsătorit în mare taină, însă, în prezent, mariajul nu intră în categoria realizări pentru vedeta PRO TV. Cu toate acestea, întrebări tot rămân. Dacă nu s-a măritat, atunci de ce? Corina Caragea a răspuns pentru VIVA!.

De ce nu s-a căsătorit până acum Corina Caragea

Corina Caragea a debutat pe sticlă în 2003, când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii ”Surprize Surprize”, realizată de Andreea Marin la postul național de televiziune, TVR1. În perioada următoare, bruneta a lucrat la acel post câteva luni, pentru ca mai apoi să se angajeze la Realitatea TV.

Nu a trecut mult și a primit o ofertă din partea celor de la PRO TV pentru a prezenta știrile sportive. Între timp, a pozat în câteva reviste, a participat la prezentări de modă, ca model, a avut un pictorial în FHM și, un lucru pe care, poate, îl știu puțini, a refuzat o ofertă de a poza în Playboy.

De ce nu s-a căsătorit până acum Corina Caragea. Vedeta PRO TV recunoaște pentru prima dată
Corina Caragea

Cât despre viața privată, Corina este necăsătorită, nu are copii, iar despre singura relație care a ajuns în presă s-a scris în urmă cu ani buni, când îl iubea pe fotbalistul Cristian Chivu. De atunci, Corina a mizat pe echilibru, ponderație și mult mister, căci în tabloide nu a mai apărut la brațul altui bărbat. Cu toate acestea, au existat zvonuri pe tema unei nunți secrete.

„Acum am alte priorități”

„Rezistența în fața speculațiilor face parte din fișa postului. Așa e când ai o meserie expusă public și tu nu vrei să îti expui și viața privată. Există o diferență între ele și eu țin cont. Așa că tot ce ține de viața mea personală păstrez deoparte, pentru că o valorez și o respect. Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate, așa că publicul are destulă ‘marfă”, a explicat Corina Caragea.

Cât despre cât de departe este ori ba momentul de a deveni mamă, știrista spune: „Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri”.