17 sept. 2024 | 11:12

Motivul pentru care copiii lui Novak Djokovic nu au telefoane mobile: ”Sunt părinte de școală veche!”

Monden
Motivul pentru care copiii lui Novak Djokovic nu au telefoane mobile: ”Sunt părinte de școală veche!”
Motivul pentru care copiii lui Novak Djokovic nu au telefoane mobile

Novak Djokovic, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile, a dezvăluit recent o regulă neobișnuită din familia sa. Într-un interviu acordat presei din Serbia, sportivul a explicat că ai săi copii nu au telefoane mobile, fiind singurii din școala lor în această situație. Jucătorul de tenis a declarat că preferă să fie un părinte de ”școală veche”.

De ce copiii lui Novak Djokovic nu au telefoane mobile

Într-o eră digitală în care tehnologia este omniprezentă, Novak Djokovic a ales să își protejeze copiii de influența gadgeturilor și a rețelelor sociale.

Fiul său, care urmează să împlinească 10 ani și este în clasa a V-a, și fiica sa de șapte ani, recent intrată la școală, nu dețin telefoane mobile, în contrast cu colegii lor. Sportivul a declarat că, împreună cu soția sa, se luptă să mențină această regulă, în ciuda presiunii sociale.

”Ei se plâng că toată lumea la școala lor are un telefon, în afară de ei. Nu este ușor, dar cred că acest lucru se va reflecta pozitiv pe alte planuri”, a afirmat jucătorul de tenis la o televiziune de țara sa natală.

”Generația de astăzi are parte de multe provocări”

Novak Djokovic a povestit și despre influențele pozitive din copilăria sa, amintindu-și de fostul său antrenor, Jelena Genčić, care l-a învățat importanța lecturii și a muzicii clasice.

”Generația de astăzi are parte de mult mai multe provocări. Atunci nu existau rețele de socializare, acum copiii se uită doar la telefoane”, a explicat jucătorul de tenis.

El consideră că timpul petrecut pe telefoane și rețelele sociale este o sursă de distragere pentru copii, împiedicându-i să se concentreze pe lucruri mai importante, precum educația și activitățile creative. Novak Djokovic și-a exprimat îngrijorarea față de efectele pe termen lung pe care tehnologia le poate avea asupra dezvoltării copiilor.

Citește și Ce i-a transmis marele Novak Djokovic Simonei Halep. Cuvintele pe care sportiva le va ține minte toată viața VIDEO!

Sportivul susține că este un părinte de ”școală veche”

Novak Djokovic a subliniat că, deși decizia de a nu le permite copiilor săi să aibă telefoane mobile nu este ușoară, el și soția sa cred cu tărie că este cea mai bună alegere pentru familia lor.

”Dacă toată lumea face ceva, turma funcționează așa, trebuie să urmezi turma. Ei bine, asta nu se întâmplă. Trebuie să fim așa cum suntem, cred că trebuie să ne deosebim de ceilalți”, a declarat sportivul.

Părintele de ”școală veche” consideră că, deși copiii săi se confruntă cu presiuni sociale, această decizie îi va ajuta să se dezvolte într-un mod sănătos și independent. Novak Djokovic rămâne hotărât să le ofere micuților săi o copilărie cât mai lipsită de influențele tehnologice excesive.

Citește și Secretul lui Novak Djokovic. „Meniul minune” care îl menține în formă și care l-a ajutat să revină pe primul loc ATP!

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Pot exploda telefoanele, precum pagerele Hezbollah? Răspunsul fizicianului Cristian Presură
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cătălin Scărlătescu scoate la iveală noi detalii despre Masterchef: Fac mișto de mine
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro