26 iun. 2023 | 14:26

Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu nu comandă niciodată ciorbă la restaurant. Ingredientul toxic pus de bucătari în preparat

Social
Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu nu comandă niciodată ciorbă la restaurant. Ingredientul toxic pus de bucătari în preparat
Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu nu comandă niciodată ciorbă când iese să mănânce în oraș. Ce ingredient conține preparatul.

Recomandări pentru români când vor să iasă să mănânce în oraș. Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu nu comandă niciodată ciorbă. Află în rândurile de mai jos ce conține, de fapt, preparatul. Ingredientul nu face deloc bine organismului.

Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu nu comandă niciodată ciorbă

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țara noastră. Pe lângă activitatea profesională de bază pe care o desfășoară, face parte și din echipa juraților de la show-ul culinar Chefi la Cuțite. În timpul liber, oferă sfaturi prețioase româncelor gospodine privind mâncarea și nu numai.

Chef Florin Dumitrescu a oferit câteva sfaturi de aur consumatorilor care obișnuiesc să mănânce în cârciumi, restaurante sau alte astfel de localuri. Una dintre principalele greșeli pe care le fac românii este să comande ciorbă. Deși mâncarea pare sănătoasă, nu toate ingredientele utilizate sunt recomandate spre consum.

Ciorba din restaurante conține, de obicei, vegeta. Este vorba despre un condiment obținut din sare și potențiator de arome, care se dizolvă în preparat în așa fel încât nu poate fi remarcat. Celebrul jurat de la „Chefi la Cuțite” a explicat că, la școala de bucătari, cursanții sunt învățați cum să folosească ingredientul dăunător fără să se vadă.

Florin Dumitrescu a mai recomandat românilor să nu mănânce în localurile pustii. Ar trebui alese cele care sunt aglomerate. Bucătarul a atras atenția și cu privire la carnea acoperită cu sos – este un indiciu al faptului că preparatul a fost gătit în mod greșit, iar ospătarii încearcă să acopere eroarea.

Ce alte greșeli mai fac românii când decid să mănânce la localurile din oraș

O altă greșeală pe care o fac românii este să comande mâncărurile recomandate de ospătari. Juratul de la „Chefi la Cuțite” a explicat că preparatele din această categorie sunt, de multe ori, gătite cu produse pe care să expire.

„Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! (…) Există acest astăzi vă recomand… coastele de porc. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?

Dar nu că sunt ele gătite, dar e ultima zi a lor înainte de a expira, înainte de a începe să miroasă urât. Asta în cârciumile care nu funcționează, dacă te duci la una care are 700 de persoane rulaj pe prânz nu ai problema asta. Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină”, a spus Florin Dumitrescu în podcastul lui George Buhnici.

Florin Dumitrescu a explicat pe înțelesul tuturor că, în momentul în care clienților li se recomandă să consume un anumit fel de mâncare, înseamnă că reprezentanții localului doresc să scape cât mai repede de el.

Parteneri
Silviu Prigoană, ultimele dorințe înainte de a muri. Ce a putut să spună cu doar puțin timp înainte să treacă în neființă
Redactia.ro
Unde va fi înmormântat Silviu Prigoană? „La etajul doi mă duc, sub tata! Sunt pregătit să mor.” Declarații halucinante ale omului de afaceri în podcastul lui Bursucu cu câteva zile înainte să moară!
Click.ro
Care a fost cauza morții lui Silviu Prigoană. Ce au descoperit medicii legiști
Digi24
Imagini NEMAIVĂZUTE cu Monica Tatoiu! Cum arăta pe vremea când se iubea cu Florin Călinescu
Vocea.biz
Anamaria Prodan i-a cerut iertare lui Reghecampf, după moartea lui Silviu Prigoană: 'Am pus mâna pe telefon şi i-am scris'. Ce răspuns a primit impresara de la fostul soț
Unica.ro
Cea mai bună rețetă pe bază de pește. Plachie pentru toată familia
EVZ.ro
Ce a comandat Silviu Prigoană de la restaurantul din Bran, cu câteva minute înainte să moară. Afaceristul nu a mai apucat să mănânce
Spynews
Taxă la bancomate. Anunț pentru toți românii care vor să retragă numerar de la ATM
Capital.ro
Silviu Prigoană, 8 căsnicii, 4 soții, 6 divorțuri. Prima soție l-a lăsat văduv, iar ultima i-a adus liniștea, până când moartea i-a despărțit. Cine sunt femeile care i-au marcat viața
Avantaje
Se dau TICHETE de 500 de LEI pentru foarte MULȚI ROMÂNI! Banii se dau pe 18 NOIEMBRIE
Mediaflux
Trupul neînsuflețit al lui Silviu Prigoană a fost ridicat de la INML Brașov. Ce se va întâmpla înainte de a fi depus la capelă
Spynews.ro
Două alimente consumate zilnic de români s-au dovedit a fi cancerigene
Realitatea.net
Cine este văduva lui Silviu Prigoană. Mihaela este mai tânără cu 15 ani decât regretatul om de afaceri
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro