Motivul pentru care Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul soț. Ce spune despre Culiță Sterp

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul soț. Ce spune despre Culiță Sterp
Carmen de Sălciua și Culiță Sterp

Cântăreața Carmen de Sălciua s-a împăcat recent cu fostul ei soț, Culiță Sterp. Cuplul are o deja o istorie zbuciumată.

Carmen de Sălciua, despre reîmpăcarea cu fostul soț

Culiță Sterp s-a reîmpăcat recent cu Carmen de Sălciua și se bucură acum de momente de liniște. Cei doi care au uimit lumea showbiz-ului cu reîmpăcarea loc, care a fost anunațată prin rețelele sociale, prin intermediul cărora cei doi au făcut publică și despărțirea lor.

Poza de la împăcarea celor doi, Carme Sălciua și Culiță Sterp
Poza de la împăcarea celor doi, Carme Sălciua și Culiță Sterp

Penultima ceartă i-a ținut departe unul de celălalt un an și i-a făcut chiar să își găsească liniștea în alte brațe. În decembrie, aceștia au simțit din nou că nu le era bine. Cei doi vor acum ca totul să fie bine între ei și nu mai vor să fie certuri. Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță Sterp, în momentul în care cei doi au decis să se împace și anume să nu o mai înșele niciodată, spunea un apropiat de-al cântăreților.

„Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele…cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii!Ceva…mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory, potrivit cancan.ro

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt două personaje care și-au făcut de puțin timp intrarea în lumea mondenă. Interpreții de muzică de petrecere au devenit cunoscuți prin milioanele de vizualizări adunate pe Youtube. Urmăritorii s-au transforamt ulterior în fani, care au dorit să afle tot mai multe amănunte din viața lor privată, cu atât mai mult cu cât cei doi au și o relație de iubire, care a avut parte de mai multe suișuri și coborâșuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI