Motivul pentru care Andreea Marin și Teo Trandafir au ajuns într-o anchetă DIICOT. Ce le-au spus procurorilor

Motivul pentru care Andreea Marin și Teo Trandafir au ajuns într-o anchetă DIICOT. Ce le-au spus procurorilor
În aceste zile, procurorii DIICOT au pe rol un dosar de înșelăciune

Motivul pentru care Andreea Marin și Teo Trandafir au ajuns într-o anchetă DIICOT! În aceste zile, procurorii DIICOT au pe rol un dosar de înșelăciune, în care sunt implicați patru frați din Neamț. Partea inedită a acestei anchete este apariția unor nume celebre. În comunicatul emis s-a aflat și motivul pentru care Andreea Marin și Teo Trandafir au ajuns într-o anchetă DIICOT. Cele două vedete au fsot chemate la audieri, și s-a aflat ce le-au spus procurorilor.

S-a clarificat motivul pentru care Andreea Marin și Teo Trandafir au ajuns într-o anchetă DIICOT

Dosarul aflat pe rol la DIICOT are în vedere o anchetă de înșelăciune, în care sunt achetați patru tineri din județul Neamț, spun procurorii. În acest dosar, au apărut numele mai multor persoane publice, ale căror nume au fost folosite pe rețelele de socializare, înșelăciuni comise, în principal, pe Facebook. DIICOT a precizat și care a fost motivul pentru care au ajuns într-o anchetă DIICOT.

„Potrivit DIICOT, „inculpații au creat, fără drept, în rețeaua electronică Facebook conturi fictive pe numele vedetelor TV. Aceștia au postat fotografii reale ale acestora, alături de informații personale (reale sau fabricate) care prin natura lor au cauzat prejudicii morale și de integritate, afectând imaginea și credibilitatea vedetelor în fața publicului, public care în prezent se poate manifesta neîncrezător în cazul derulării unor campanii umanitare autentice pe care acestea le-ar putea organiza.”, se arată în comunicatul DIICOT.

Conform procurorilor, Andreea Marin și Teo Trandafir apar ca părți vătămate în acest dosar. Numele celor două vedete au fost folosite abuziv de cei patru, în scopul de a înșela cât mai multe persoane. Procurorii spun că, făcând asta, aceștia au reușit să strângă sume importante de bani, în contul unor campanii sociale false.

Andreea Marin, ca martor, iar Teo Trandafir ca parte vătămată

Cele două vedete, spune Impact.ro, au fost chemate în fața procurorilor DIICOT, fiecare anunțându-și viitoarele intenții în acest dosar. Pe de-o parte, mai spune Impact.ro, Andreea Marin, deși a dat declarații, a ales să fie doar ca martor, iar Teo Trandafir a decis să fie reprezentantă ca parte vătămată.

Datele din dosar mai arată că, cel puțin, 270 de utilizatori ai rețelei ar fi răspuns la campaniile fictive lansate de cei patru, folosindu-se de numele unor vedete importante, ca Andreea Marin și Teo Trandafir. Din totalul de părți vătămate, mai spun procurorii, au rămas doar 80, aceștia menținându-și plângerile penale împotriva celor patru inculpați. Restul, conform surselor, s-ar fi retras din dosar.

DIICOT mai spune că cei patru vor fi judecați pentru „comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, fals informatic în formă continuată și înșelăciune în formă continuată”.

Urmăriți Playtech.ro și pe