Alexandra Stan, apariție indecentă în club. Ținuta ei a fost decupată rău: „Ți se vede ciocârlia” VIDEO

Alexandra Stan, apariție indecentă în club. Ținuta ei a fost decupată rău: „Ți se vede ciocârlia” VIDEO
Alexandra Stan, aparitie indecenta in club. Tinuta ei a fost decupata rau

Face ea ce face și mereu ajunge în centrul atenției. Alexandra Stan a creat, din nou, vâlvă pe rețelele sociale, după ultima sa apariție în mediul online. Cântăreața a fost apostrofată de către internauți, după ce cârcotașii i-au criticat ținuta decupată pe care blondina a purtat-o la un spectacol, în timp ce cânta piesa „Lie Ciocârlie”.

Alexandra Stan, criticată aspru din cauza unei ținute indecente

Alexandra Stan este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate artiste din showbizul românesc. De-a lungul anilor, artista originară din Constanța și-a obișnuit fanii cu un stil extravagant și ținute ieșite din comun, menite să epateze și să atragă atenția privitorilor.

Recent, un videoclip cu Alexandra Stan a devenit viral pe rețelele sociale, în care internauții au apostrofat-o pe fosta Faimoasă de la Survivor 2021 pentru ținuta extrem de decoltată pe care a purtat-o în club, în timp ce interpreta melodia „Lie Ciocârlie”.

Urmăritorii săi de pe Facebook nu au avut milă față de solistă și au criticat-o dur pentru felul în care costumul indecent pe care blondina a ales să-l poarte. Imaginile se pot vedea AICI și AICI.

„Băi, fată! Nu te apleca mai mult, că se vede de tot ciocârlia ta!

Lasă de dorit ținuta, dar numai așa îmbracată reușește să atragă atenția oamenilor….trist dar adevărat!

Să cânți „Lie ciocarlie” cu buzele pe afară e „dă best”…

Nu cred!!! Doamne, nu ți-a zis nimeni să nu ieși cu ținuta asta?

Păcat, are o voce frumoasă, dar ar trebui să fie mai atentă cum apare pe scenă!

„Nu am mai multe fețe, sunt deschisă și sinceră”

În anul 2022, Alexandra Stan se concentrează cel mai mult pe cariera sa muzicală. Artista a lansat albumul Rainbows, de care este extrem de mândră și le pregătește fanilor foarte multe surprize în viitorul apropiat.

Am evoluat. Sunt mai selectivă, am încredere în mine, sunt pregătită din toate punctele de vedere (legal, financiar), știu cu ce se mănâncă industria. De fapt, e vorba de experiență.

Cred că am demonstrat de-a lungul aparițiilor mele că sunt aceeași persoană atât în fața camerelor de filmat, cât și atunci când sunt singură, cu familia sau prietenii.

Nu am mai multe fețe, nu sunt într-un anume fel pentru că așa trebuie. Eu sunt aceeași persoană: sinceră, deschisă, nonconformistă, independentă, cu multă iubire de oferit.

Poate pare că le-am facut și încercat pe toate din punct de vedere profesional, dar încă am de învățat.”, ne declara Alexandra Stan la începutul anului 2022.