03 mai 2022 | 13:53

Motivul ireal pentru care Gigi Becali nu ia antibiotice: „Dacă primesc boală, eu zic „mulțumesc””

Sport
Motivul ireal pentru care Gigi Becali nu ia antibiotice: „Dacă primesc boală, eu zic „mulțumesc””
Gigi Becali preferă să suporte durerea fizică decât să ia medicamente, considerând că totul e voința Divinității

Motivul ireal pentru care Gigi Becali nu ia antibiotice. Patronul FCSB este cunoscut pentru opiniile ferme pe care le are în privința vaccinului anti-Covid și, în general, legate de tot ceea ce el consideră a fi nesănătos. Latifundiarul a dezvăluit că bucuria sa mai mare decât a face un milion de euro, e să-și privească oile. Gigi Becali a mărturisit că deja nu mai folosește nici antibiotice, chiar dacă îl chinuie vreo durere mare și a explicat de ce preferă să facă astfel.

Motivul ireal pentru care Gigi Becali nu ia antibiotice

Motivul ireal pentru care Gigi Becali nu ia antibiotice. Patronul FCSB vrea să se bucure de o viață cât mai sănătoasă, dar în condiții naturale, așa cum le consideră el. Latifundiarul a dezvăluit, printre altele, că cea mai mare bucurie a sa este să-și privescă oile păscând. O plăcere mai mare decât cea dea câștiga un milion de euro.

„Zilnic stau jumate de oră, mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie jumate de oră să văd, bucuria nu putem noi să o controlăm. Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucuriei când pasc oile. Când mă uit la oi mă gândesc la Hristos, mă uit la pomii mei, mă gândesc la Hristos și-i dau slavă”, a declarat Becali la România TV.

„Dacă primesc boală, eu zic „mulțumesc””

Gigi Becali a mai recunoscut că nu folosește antibiotice, nici măcar atunci când are o durere fizică mare, pentru că „ e dată de la Dumnezeu”.

„Ce să mai cer? Ce mai am nevoie? Nici sănătate, că sănătatea nu mă mai interesează, că dacă vrea s-o dea s-o dea. Dacă primesc boală, eu ce trebuie să fac? Nu am fost niciodată bolnav, dar dacă primesc boală, eu zic „mulțumesc”.

Mă durea o măsea și nu am vrut antibiotic. Și nevastă-mea zicea „Pune, mă, antibiotic!” Şi mă durea, bubuia. Dar dacă Dumnezeu așa a vrut să-mi dea durerea…

Am momente când vreau să duc durerea. De ce să nu duc durerea? Dacă Dumnezeu mi-o dă, lasă s-o duc. Dumnezeu nu dă boala aiurea așa, o dă pentru un scop”, a mai spus Gigi Becali la postul TV menționat.

Crede că FCSB va lua titlul

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali a învins, luni, pe FC Argeș, scor 4-0. Roș-albaștrii se mențin la doar 2 puncte în urma liderului, CFR Cluj, iar Becali simte că titlul e mai aproape ca oricând. El a și făcut scenariul ideal pentru ca acest lucru să se întâmple.

„Eu zic că, la ora asta, nu ne poate sta nimeni în cale, echipa e prea puternică, prea valoroasă. Aş vrea să joace pe bune Argeşul (n.r. – sâmbătă, acasă, cu CFR Cluj) şi să venim noi pe primul loc. După, să-i bată Craiova pe CFR şi să nu mai jucăm în ultima etapă (n.r. – meciul decisiv pentru titlu cu CFR Cluj). Aşa ar fi după inima mea, dar cred că vom juca în ultima etapă (n.r. – cu titlul pe masă) şi vom câştiga meciul. Dacă nu e posibil aşa, să-i bată Craiova şi să ne ajute şi egalul”, a declarat Gibi Becali, pentru sport.ro.

Echipa lui Becali va juca, duminică, 8 mai, în Bănie, contra Universității Craiova, într-un adevărat derby pentru locul 2, deocamdată. Gruparea antrenată de Laurențiu Reghecampf se află pe locul 3, la 4 puncte în urma bucureștenilor.

 

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?! Am reconstituit orele dinainte să se îndoape cu un pumn de medicamente!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Capital.ro
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Capital.ro
Milioane de pensionari români nu îşi vor primi pensiile până de Paşte
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro