Motivul halucinant pentru care un elev din Lipova a fost bătut cu bestialitate de colegii lui VIDEO

Motivul halucinant pentru care un elev din Lipova a fost bătut cu bestialitate de colegii lui VIDEO
Motivul halucinant pentru care un elev din Lipova a fost bătut cu bestialitate de colegii lui

Polițiștii arădeni au început o anchetă la un liceul din orașul Lipova, după ce un elev a fost bătut de către alți colegi chiar în sala de cursuri. Întreaga scenă a fost filmată, iar familia victimei a depus o plângere la poliție.

Elev bătut de colegi în sala de curs

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, 20.09, la Liceul „Atanasie Marinescu”. În scandal au fost implicați patru elevi, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani. Trei dintre aceștia l-au bătut pe colegul lor în sala de cursuri. În tot acest timp, altcineva a filmat scenele îngrozitoare.

Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, părinții victimei postând clipul, anunțând în același timp că vor depune plângere penală. Aceștia susțin că fiul lor a fost bătut deoarece nu a vrut să închidă ușa clasei.

Filmarea a început înainte de bătaie și se poate observa cum un băiat îi cere unui coleg, care stătea în bancă, să se ridice în picioare, iar mai apoi îl lovește cu pumnii. Victima încearcă să se apere, însă este atacat și de alți colegi, care îl lovesc cu pumnii și picioarele. În tot acest timp, alții încurajează bătaia.

Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean Arad, la nivelul școlii s-a înființat o comisie, în cadrul căreia va avea loc o cercetare disciplinară.

„Din cercetări a reieşit că, la o unitate de învăţământ preuniversitar din localitatea Lipova, trei minori cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani ar fi agresat un alt minor în vârstă de 14 ani, provocându-i leziuni la nivelul capului, abdomenului şi membrelor inferioare. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta şi luarea măsurilor legale”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

 

Elev lovit de profesor în timpul unei acțiuni împotriva violenței

Un elev de la Liceul „Matei Corvin” din Hunedoara a reclamat la Poliție faptul că un profesor l-ar fi strâns de gât. Culmea este că acesta ar fi fost agresat chiar în momentul în care în curtea liceului avea loc o acțiune despre violența în școli, iar în curte se aflau mai mulți polițiști.

Elevul de 16 ani s-a dus la polițiștii care se aflau în curtea școlii și le-a spus că a fost agresat de către profesor. Mai apoi, elevul a mers la Unitatea de Primiri Urgențe. În urma consultului, acesta a primit diagnosticul de „contuzie latero – cervicală”.

„În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că elevul ar fi pătruns într-o altă sală de curs pentru a căuta un prieten, fără a observa prezența profesorului care susținea ora, iar la solicitarea acestuia de a părăsi sala de curs, ar fi avut un comportament neadecvat, fapt care l-a determinat pe profesor să recurgă la forță, pentru a-l scoate din sala de curs”, transmite Poliția Hunedoara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI