Moștenitorul surpriză. Cine primește averea lui Cornel Galeș, după moartea lui. Pune mâna și pe banii Ilenei Ciuculete

Moștenitorul surpriză. Cine primește averea lui Cornel Galeș, după moartea lui. Pune mâna și pe banii Ilenei Ciuculete
Moștenitorul surpriză. Cine primește averea lui Cornel Galeș, după moartea lui

Cine este moștenitorul averii lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, după moartea sa? Va pune mâna și pe banii regretatei interprete de muzică populară.

Moștenitorul! Cine primește averea lui Cornel Galeș, după moartea lui?

Viața lui Cornel Galeș, în special după trecerea în neființă a Ilenei Ciuculete, a fost plină de momente dificile. Relația dintre fostul manager al artistei, frații Petcu și Aurel, fiii solistei, a fost tensionată după moartea mamei lor. Cei trei au ajuns să se certe pe averea Ilenei Ciuculete pe micile ecrane, dar și în afara lor. Acum, după ce lupta pentru bani nu mai are personaje, rămân, totuși, semne de întrebare. Dacă o parte din averea Ilenei s-a dus și înspre Galeș, după moartea sa, pe mâna cui revine?

Întâi de toate, oficial, banii regretatei artiste au fost împărțiți astfel: Galeș a fost obligat de judecători să plătească celor doi fii ai solistei câte 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil pe care l-a vândut cu 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Conform judecătorilor, bărbatului i-au revenit 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală și 4.000 de lei din drepturile de autor.

”Din ce se vorbește în anturajul lui…”

Cu toate acestea, încă mai erau neclarități, iar beneficiarii averii duceau procese pentru a schimba prima decizie a oamenilor legii. Situația nu se lămurise nici până când Galeș a murit. Potrivit revistei Ciao, cât ar mai fi rămas la Galeș, ajunge pe mâna Vivianei, ultima sa parteneră de viață.

Moștenitorul surpriză. Cine primește averea lui Cornel Galeș, după moartea lui. Pune mâna și pe banii Ilenei Ciuculete
Galeș și Viviana

„Ileana Ciuculete avea și bani în conturi, despre care puțină lume știe. Acces la conturile ei a avut Galeș, până să moară. Doar că, din ce se vorbește prin anturajul lui, Viviana avea și ea acces la acești bani, iar acum, că el a murit, practic conturile respective, banii Ilenei, au rămas în administrarea Vivianei, fostei lui iubite, nu?”, a spus o sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI