Monolitul suprem a apărut în Columbia. Ce putere magică spun oamenii că ar putea avea

de: Alex Cazacu
09 12. 2020

Spre deosebire de ceilalți monoliți care au apărut în ultima vreme în mai multe locuri de pe glob, monolitul care a apărut acum în Columbia este auriu și este considerat a fi cel care i-ar putea activa și pe cei din Insula Wight, California, Pennsylvania, New Mexico, Joshua Tree, România și Olanda.

Monolitul suprem a apărut în Columbia

După ce la sfârșitul lunii noiembrie, primul monolit misterios a apărut în deșertul statului american Utah, alții au apărut de curând în mai multe locuri precum, California, România și Insula Wight. Oficialii din Chia, Cundinamarca au descoperit „monolitul suprem” chiar în mijlocul Columbiei.

Celelalte monolite erau toate de culoare metalică și argintie, cu toate acestea a cincea structură care a apărut acum în Columbia este aurie. Imaginile cu structura aurie au devenit foarte repede virale pe rețelele de socializare, punând la grea încercare imaginația tuturor celor care încearcă să afle adevăratul motivu al acestor apariții misterioase.

Ce spun localnicii despre monolitul auriu

Originea monolitului auriu din Columbia i-a pus pe ganduri localnicii, mulți sunt de părere că ar fi fost pus acolo de extratereștri. Aceștia cred că structura aceasta este „cea care le controlează pe toate. A fost găsită stând în plin câmp, fără ca nimeni să știe cum a ajuns acolo”.

Autoritățile nu s-au pronunțat încă în privința apariției misterioase a structurii aurii, în special datorită faptului că, în unele zone acestea au fost demontate sau au dispărut la câteva zile după ce au fost descoperite.

Se vând trei monoliți de dimensiuni mari

Potrivit unor internauţi, cea mai plauzibilă explicație ar fi aceea că, aceste structuri ar face parte dintr-un proiect artistic inedit. După ce monolitului din Utah a apărut, o comunitate numită „Cel mai faimos artist” fondată de artistul american Matty Mo și-a pretins de atunci creditul, potrivit Antena 3.

S-ar părea că, grupul menționat mai sus vinde trei monolite de dimensiuni mari, la fel ca cele găsite în diferite părți ale lumii, la un preț de 45.000 USD fiecare. Când Matty Mo a fost întrebat dacă grupul își asumă responsabilitatea și pentru monolitul descoperit în Insula Wight, răspunsul acestuia a fost următorul: „Monolitul este în afara controlului meu în acest moment”.

Prima structură de acest gen a apărut în deșertul din Utah, de unde a dispărut după câteva zile, apoi în România, în județul Neamț. Ulterior, lumea a fost luată cu asalt de știri cu privire la apariția acestor structuri bizare.