Monica Tatoiu, fără inhibiții la 63 de ani: fără haine la plajă. Imagini nemaivăzute

Monica Tatoiu, fără inhibiții la 63 de ani: fără haine la plajă. Imagini nemaivăzute
Monica Tatoiu, fără inhibiții la 63 de ani. Face plajă complet dezbrăcată

Monica Tatoiu nu este oprită de nimeni și de nimic pentru a putea face exact ce dorește. Fire rebelă, așa cum a fost întotdeauna, extrovertită și expansivă, dar mai ales asumată, recunoaște plăcerea sa de a face plajă nud. Unde se duce să se bronzeze și ce declarații incendiare a făcut vedeta?

Monica Tatoiu, fără inhibiții la 63 de ani. Face plajă complet dezbrăcată!

Monica Tatoiu nu s-a ferit niciodată să spună exact ce a dorit. Și-a asumat fiecare etapă de viață și a povestit tuturor amintirile care acum o fac să zâmbească. Aceasta a mărturisit, în cadrul emisiunii „E ok să fii vedetă?!”, despre cele mai frumoase clipe și despre viața sa de la 14 ani încolo. Dorințele sale, din păcate, nu au fost asemănătoare cu cele ale tatălui. Monica Tatoiu voia, de fapt, să urmeze cursurile unei facultăți de design vestimentar, doar că tatăl său i-a spus că doar femeile ușoară au această meserie. După o viață în care a muncit mult pentru ce și-a dorit, acum se relaxează la maximum. Ajunsă la 63 de ani, nimic nu o oprește să facă exact ce simte, așa că și-a făcut un ritual ca de fiecare dată când merge în vacanță să înnoate mai puțin dezbrăcată.

Monica Tatoiu în tinerețe
Monica Tatoiu în tinerețe

“Am fost cinci săptămâni în vacanţă, am înnotat în fiecare zi câte două ore, mai mult sau mai puţin îmbrăcată. Mie nu îmi place costumul de baie, mă enervează. De obicei, nu port nici sutien. Mă duc şi mă dezbrac într-un golf unde nu mă ştie nimeni şi sunt bronzată perfect. Schiez patru săptămâni pe ani, deşi am proteză la şold”
Monica Tatoiu

Monica Tatoiu în vacanță
Monica Tatoiu în vacanță

Despre adolescență

„Învăţam, eram o elevă de notă 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani. Eu eram la Timişoara, iar Timişoara nu era ca Bucureştiul, din multe puncte de vedere. De exemplu, apărea LP-ul la München, şi a două zi îl ascultam în Timişoara. Era vremea Phoenix, apăruse Woodstock-ul, generaţia flower-power, deci apăruse şi sexualitatea ca luptă împotrivă sistemului”
Monica Tatoiu (Sursa: Revista Tango)