Monica Tatoiu, detalii despre cea mai pasională partidă de amor: „L-am băgat în spital! Puteam să-l las fără obiectul muncii”

de: Iulian Ioncea
17 05. 2024

Considerată ani la rând drept una dintre cele mai curtate femei din România, dar totadă și una dintre cele mai mediatizate vedete din România, Monica Tatoiu a cam dispărut din lumina reflectoarelor.

Celebra femeie de afaceri nu mai apare la fel de des în emisiunile TV și nu mai oferă interviuri la fel de multe ca pe vremuri, însă este în continuare căutată pentru a da declarații pe diferite teme.

În urmă cu doar câteva zile, vedeta care spre sfârșitul lunii iunie va împlini 68 de ani a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut unele dezvăluiri de-a dreptul incendiare despre viața ei intimă.

Monica Tatoiu, dezvăluiri din intimitate

Monica Tatoiu a dezvăluit că, în tinerețe, când și-a descoperit sexualitatea și pasiunea, era să-și bage un iubit în spital.

„Eu eram băiețoasă, nu eram eu cu dansul, cu astea. Îmi plăcea între băieți. Mi-am descoperit sexualitatea și era altceva atunci. Am descoperit pasiunea. Eu când mă aprindeam…

Săracul Păunu! Aveam un iubit pe care l-am băgat în spital de la prea multă pasiune. Și acum, când ne vedem, îl întreb dacă mai ține minte ce i-am făcut. Că avem amândoi 68 de ani. Spune că într-un acces de pasiune puteam să-l las fără obiectul muncii”, a afirmat Monica Tatoiu.

În fața lui Damian Drăghici, femeia de afaceri a dezvăluit că se supără foarte repede, însă la fel de repede îi și trece supărarea.

„Eu am proteză totală! Și când m-am încălzit într-un dialog, când argumentele mele se lovesc de un zid… Când eu spun «de aia», iar tu nu crezi, dar nu ai argumente, atunci mă aprind. Mi-a scăpat proteza din gură, eram într-o emisiune TV. În genul ăsta mă cert, cu patos, dar nu țin la supărare”, a mai dezvăluit Monica Tatoiu.