28 aug. 2023 | 14:33

Ce făcea Damian Drăghici în Grecia pentru bani. Artistul a recunoscut că nu i-a fost uşor: „Îi țineam în adidași”

Monden
Ce făcea Damian Drăghici în Grecia pentru bani. Artistul a recunoscut că nu i-a fost uşor:
Ce făcea Damian Drăghici în Grecia pentru bani. Artistul a recunoscut că nu i-a fost uşor: "Îi țineam în adidași"

Damian Drăghici a fost invitat la podcast-ul lui Radu Țibulcă, acolo unde a vorbit despre perioadele care l-au transformat în omul care este astăzi. De asemenea, a spus totul și despre de apropierea față de fanii lui, care a avut loc chiar după ce a participat la show-ul tv ”Te cunosc de Undeva”.

Cum făcea Damian Drăghici bani în Grecia

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Se bucură de un succes formidabil și are o mulțime de fani, dar viața lui nu a fost mereu roz și a fost nevoit să facă multe sacrificii ca să ajungă unde este azi.

A iubit muzica încă de mic și a învățat să cânte la multe instrumente. Înainte de Revoluție, a fugit în Grecia. Și-a luat viața în piept și a riscat, deși nimeni nu l-a susținut și familia se temea că va muri printre străini.

Timp de șase ani a stat pe teritoriul elen, unde se simțea ca un cerșetor. Cânta la evenimente, dar cei mai mulți bani îi făcea din cerșetorie: pe străzi, pe la mesele oamenilor care se lăsau impresionați de talentul lui. Ajunsese să facă și 200 de dolari pe seară, dar, uneori, era scuipat și umilit de ceilalți.

„Cântam pe străzi, după cântam pe la mese, ajunsesem să fac 100-200 de dolari, devenisem un cerșetor profesionist. Am învățat greaca foarte bine. Știam unde să merg, eram în Athena, știam unde vin străinii, unde sunt grecii, făceam bani, a durat ceva până m-am prins cum merg lucrurile”.

Eu, ca cerșetor, câștigam 200 de dolari pe seară, dar mă plictisisem, unii îți dădeau, alții te scuipau. Ușor-ușor m-am dezvoltat, cântam la Buzukya în fiecare seară”, își amintește marele artist.

Ce avantaje i-a adus participarea la Te cunosc de undeva

Damian Drăghici a participat la show-ul Te cunosc de undeva, unde a făcut senzație. La început a fost rezervat, pentru că nu are încredere într-un concept care îți cere să fii altă persoană, să copiezi pe cineva.

Susține că niciodată nu a putut copia un alt artist și a fost original, dar s-a lăsat convins și a acceptat provocarea.

„La ”Te cunosc de Undeva” nu mai interpretezi persoana ta. Acolo te duci să fii tot ce nu ești, vino la concert la mine dacă vrei să vezi cine sunt. Crezi că pot intra într-un personaj total într-o săptămână?

E mai simplu să fii artistul care ești, că nu trebuie să fii altul. În momentul în care spui ”ce bine cântă asta, sună exact ca…”, în momentul ăla s-a pierdut tot”, a declarat artistul.

Damian Drăghici este mulțumit de faptul că, prin intermediul emisiunii, a reuși să se apropie mai mult de public. Artistul crede că oamenii l-ar fi putut cataloga greșit înainte, dar acum le-a permis să îl descopere mai bine.

„Cristi Iacob și mai mulți din Antenă m-au tot chemat la diverse, de obicei când refuzam eu aveam multe evenimente. Cumva m-am apropiat și de public astfel, între mine și oameni era cumva o distanță, prin show-ul ăsta s-a făcut o apropiere.

Poate eu păream și arogant cumva, dar acum e o altă apropiere”, a mărturisit Damian Drăghici în cadrul Podcastului.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
VERDICT FINAL pentru Simona Halep: NU mai are nevoie să mai aibă niciun clasament
Capital.ro
Un nou tip de bursă pentru elevi | Anunţul Ministerului Educaţiei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro