Monica Tatoiu, decizie controversată, după 5 săptămâni de izolare pe o insulă pustie: ”Mă apuc de procese!”

Monica Tatoiu, decizie controversată, după 5 săptămâni de izolare pe o insulă pustie

Monica Tatoiu se află de 5 săptămâni în Reunion, o insulă din Oceanul Indian, Franța. Fosta femeie de afaceri a luat o decizie în ceea ce privește întoarcerea ei în țară. Mai mult, și-a făcut și planuri pentru când haosul se va fi terminat.

Monica Tatoiu, decizie controversată după 5 săptămâni în izolare pe o insulă pustie

Monica Tatoiu s-a izolat pe o insulă ca să scape de noul virus. Fosta femeie de afaceri avea biletele cumpărate pentru această vacanță, iar la dorința soțului ei a hotărât să nu își anuleze planurile. Când cei doi au ajuns acolo, deși erau puține cazuri de COVID-19, au fost sfătuiți să rămână în case.

Monica Tatoiu, decizie controversată, după 5 săptămâni de izolare pe o insulă pustie: ”Mă apuc de procese!”
Monica Tatoiu s-a ocupat, deși aflată departe de casă, de bucatele tradiționale pentru Paște și a vopsit ouă roșii

„Se fac cinci săptămâni de când sunt aici. Am luat biletele sa vin în concediu în martie cu un an înainte, cum fac de trei ani, înainte de Paşti. Am plecat pe 16 martie şi când am ajuns aici, Franţa a decretat că toată lumea stă în casă”, povestește fosta femeie de afaceri.

„Aștept să mă pot apuca de procese”

Monica Tatoiu va reveni în țară în luna mai, când în România va fi ridicată starea de urgență: „Mi-am luat bilet. Vin acasă pe 22 mai. De la Paris cu Tarom. URA”, a fost mesajul postat de vedetă pe un site de socializare.

Aceasta admite că, deși se întoarce la câteva zile după încetarea stării de urgență și a ordonanței militare, venind dintr-o zonă fără infectare cu noul virus, va avea grijă să se ferească de ”infecțiile din România”. De asemenea, într-un comentariu, Monica Tatoiu susține că se pregătește de procese: „Aștept să se termine cu starea de urgență pe 14, ca să ne întoarcem la Constituție și garantarea libertăților. Ca să mă pot apuca de procese”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI