Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, după ce a învins cancerul. Ce simptome a avut

Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, după ce a învins cancerul

Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, după ce la 22 de ani a primit vestea că are cancer, reușind, în timp,  să învingă temuta maladie. Ce simptome a avut?

Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, după ce a învins cancerul

Monica Tatoiu (63 de ani) este o femeie de afaceri din România. Ea a condus compania de cosmetice Oriflame România din anul 1996 până în 2008. Între timp, în 1990, a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași. Flamboaiantă, doritoare de noi experiențe, mereu cu zâmbetul pe buze, nu ai crede că în spatele calităților enumerate ascunde probleme grave de sănătate. Afacerista a vorbit, nu de mult, despre lupta cu cancerul de endometru, care este sub control, proteza la șold, psoriazisul, dar și ceea ce a dus la pierderea tuturor dinților.

Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, după ce a învins cancerul. Ce simptome a avut
Monica Tatoiu, femeie de afaceri, 63 de ani

„Am avut un cancer de endometru și nu m-am operat. Este sub control. Am o proteză de șold, sunt Robocop. Am o proteză totală că am avut parondontoză și mi-au căzut toți dinții din cauza fumatului”, a povestit femeia de afaceri.

Vedeta se bucură de fiecare zi ca și când ar fi ultima

Cu toate problemele, Monica Tatoiu este admirată de mulți pentru felul în care duce totul pe picioare și, mai mult, se comportă de parcă nu ar exista, trăind fiecare zi ca și când ar fi ultima. De altfel, starea sa de bine este ajutată și de micile artificii pe care le face pentru a arăta mai bine, căci înfățișarea ne schimbă de multe ori tonusul.

„Între 45 şi 50 de ani trebuie să te duci să îti pui puţin botox, o dată pe an. Am un medic la Timişoara. Merg la el de cinci ani de zile. Am o prietenă care atunci când face mezoterapie două săptămâni nu iese din casă. E toată vânătă. La mine ştie tot Iancu Nicolae când mă duc la mezoterapie. Nici nu scoate acul şi încep să urlu, e foarte dureros, dar după două ore sunt la Tv şi nu se vede nimic. Eu sunt de principiul următor.

Dacă mă duc la un restaurant, la un chef, îl las pe el să aleagă ce îmi dă de mâncare, aşa e şi la medic . Ştii că se spune că Tatoiu le ştie pe toate, dar eu nu mă bag unde nu mă pricep. Când mi-am pus proteza, l-am ales pe cel care a pus cele mai multe, că avea mâna formată. Şi sunt bine, schiez”, a povestit Monica Tatoiu în emisiunea online a Danei Săvuică, ”E OK să fii vedetă?”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI