28 sept. 2020 | 11:48

Monica s-a îndrăgostit de fiul ei și l-a ademenit în pat. Ce s-a întâmplat când băiatul a aflat intențiile ei reale

Monden
Monica s-a îndrăgostit de fiul ei și l-a ademenit în pat. Ce s-a întâmplat când băiatul a aflat intențiile ei reale
Monica si-a ademenit fiul in pat

Monica Mares s-a îndrăgostit de fiul ei și l-a ademenit în pat. Femeia în vârstă de 36 de ani s-a îndrăgostit de fiul ei biologic și are o relație nepotrivită cu acesta. Femeia a povestit s-a ajuns la această relație nevăzută cu ochi buni de o lume întreagă.

O femeie și-a ademenit propriul fiu în pat. Ce le-a făcut vecinii când au aflat de relația incestuoasă

Monica Mares are o relație amoroasă cu fiul ei biologic, iar în luna martie a anului 2017 aceștia riscau 18 luni de închisoare pentru incest. Judecătorii au hotărât să îi lase în libertate atâta timp cât nu mai întrețineau relații amoroase.

Ciudatul cuplu a pledat „vinovat” însă s-a jurat că nimic nu îi va ține separați și că vor lupta pentru a avea dreptul de a fi într-o relație amoroasă. Monica Mares a povestit despre cum a început povestea de dragoste cu fiul ei.

Cei doi au o relatie amoroasa chiar daca sunt mama si fiu

Cei doi au o relatie amoroasa chiar daca sunt mama si fiu

Monica și-a dat spre adopție fiul la naștere

Femeia în vârstă de 36 de ani l-a născut pe Caleb Peterson în urmă cu 19 ani, după care l-a dat spre adopție. Pe atunci, Monica avea doar 16 ani și nu își permitea să crească un copil. Însă cei doi s-au reîntâlnit când femeia s-a dus să își ia fiul de la familia care îl adoptase, în Texas.

La scurt timp după ce l-a luat acasă, mama și fiul și-au mărturisit dragostea reciprocă unul față de celălalt și au început să aibă o relație amoroasă.

Monica i-a mărturisit dragostea fiului ei

„I-am spus: Scuze, nu știu cum vei reacționa. Sunt mama ta și tu ești fiul meu, dar eu m-am îndrăgostit de tine”, a povestit Monica Mares.

Monica a apelat la ajutorul oamenilor pentru a-i sprijini prin intermediul donaților astfel încât să lupte în justiție pentru relația de dragoste pe care o are cu fiul său.

Caleb își iubește și el mama și vrea o relație cu ea

„Este dragostea vieții mele și nu vreau să-l pierd. Iar el mi-a spus: Mi-a fost frică să-ți spun, dar și eu m-am îndrăgostit de tine. El este dragostea vieții mele și nu vreau să-l pierd.

Copiii mei îl iubesc, întreaga familie îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici măcar închisoarea. Trebuie să fiu cu el. Când voi ieși din închisoare, mă voi muta într-un stat care ne va permite să fim împreună”, a mai mărturisit Monica Mares.

Ce au pățit cei doi când comunitatea a aflat de relația lor interzisă

Când s-a aflat vestea în comunitate, familia celor doi a trecut prin momente grele, fiind înjunghiați și bătuți pentru cee ce făceau în dormitor.

„O fată a aflat, stă vizavi de mine…. a început o ceartă mare și l-a strigat pe fiul meu. Mi-a zis să am grijă căci comit incest.

Și-a chemat familia iar noi am fost înjunghiați, bătuți, a apărut ambulanța (…) Am mers la spital unde ne-au cusut, ne-am întors acasă și familia ei nu a fost arestată. Nu înțeleg de ce. Polițiștii ne-au pozat rănile la spital și după ne-am întors acasă, am făcut un duș și am început să plâng. I-am spus lui Carlos că va afla toată lumea, dar că nu îl voi părăsi. Dar mi-a spus că va fi alături de mine indiferent de situație”, a mai mărturisit Monica Mares.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro