Monica Pop, reacție furibundă după ce jurnalistul Ion Cristoiu a transmis că se simte rău după vaccinul anti-Covid-19. Cum sunt mințiți cetățenii

Monica Pop, reacție furibundă după ce jurnalistul Ion Cristoiu a transmis că se simte rău după vaccinul anti-Covid-19. Cum sunt mințiți cetățenii
Monica Pop, reacție explozivă la adresa autorităților

Jurnalistul Ion Cristoiu, în vârstă de 72 de ani, a anunțat ieri, pe 8 februarie, că nu se simte foarte bine după ce a primit doza de rapel a vaccinului anti-Covid-19. Acesta a povestit că a avut un weekend foarte dificil, în care s-a simțit extrem de obosit. La aflarea veștii, medicul Monica Pop aruncă cu săgeți ascuțite către vinovați.

Ion Cristoiu, semnal de alarmă după vaccinul anti-Covid-19

Renumitul jurnalist a povestit experiența sa cu cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid-19, explicând că nu dorește să influențeze pe nimeni în sens negativ. Pe de altă parte, acesta a subliniat faptul că urmăritorii au sesizat că în filmarea făcută pentru site-ul său abia avea putere sa vorbească.

Din acest motiv, Ion Cristoiu s-a simțit obligat să recomande autorităților să atenționeze cetățenii cu privire la efectele secundare care pot apărea inevitabil și să renunțe la abordarea prezentă în care sunt menționate exclusiv beneficiile acestui ser.

“Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că exist posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne.

Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune”, a spus Cristoiu la Antena 3.

Monica Pop, reacție explozivă împotriva autorităților

Auzind declarațiile făcute de jurnalist, medicul oftalmolog, Monica Pop, a răbufnit, în direct, la Antena 3. Aceasta arată cu degetul asupra modului ineficient în care este gândită campania de vaccinare, menționându-se doar avantajele principale pe care le are vaccinul.

Astfel, reputatul medic critică dur absența informațiilor clare cu privire la posibilele reacții ce pot apărea după administrarea celor două doze de vaccin.

„Cum să știe lumea, dacă s-a spus pe toate televizoarele că e un vaccin sigur? Cuvântul acesta nici nu trebuie să există în medicină. Nu există cuvântul acesta! Trebuiau să spună de la început că sunt și efecte adverse, că unele sunt foarte severe, că sunt puține acelea severe, dar sunt.

Iar când eu am spus că nu știi ce te poate aștepta după un timp, pentru că nu sunt studii în sensul acesta, știți bine ce s-a întâmplat. Și, mai mult decât atât, înțeleg că acest vaccin de la AstraZeneca este contraindicat persoanelor peste 55 de ani, pentru că nu s-au făcut studii.

Păi dacă nu s-au făcut studii, nu putem să fim sceptici? Nu e normal să știm și să fim informați? Și foarte bine spune domnul Cristoiu, aceasta a fost o campanie de dezinformare, nu una de informare”, a spus medicul Monica Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI