Monica Pop, reacție explozivă în direct la TV: ‘Oamenii nu erau reticenți dacă auzeau asta despre vaccin’

Monica Pop, reacție explozivă în direct la TV: ‘Oamenii nu erau reticenți dacă auzeau asta despre vaccin’
Monica Pop, reactie exploziva la TV

Medicul Monica Pop a avut o nouă reacție explozivă la TV. Acesta a spus că vaccinul împotriva coronavirusului nu se face pentru a scăpa de virus, ci pentru a ameliora simptomele unei posibile infectări.

Monica Pop, reacție explozivă în direct la TV

Mai mult, Monica Pop mai este de părere că dacă oamenii ar fi știut asta de la bun început, probabil că nu ar mai fi fost reticenți în ce privește serul de imunizare.

Vaccinul se face ca să nu se facă o formă gravă. Orice vaccinat se poate infecta. Cred că dacă se știau lucrurile astea, lumea era mult mai receptivă. Din păcate sunt niște medici implicați politic și au spus niște lucruri… Dacă omul știe adevărul altfel stătea situația. Un europarlamentar a spus că medicul i-a recomandat să nu se vaccineze.”, a spus Monica Pop la România TV.

Câte persoane s-au vaccinat în România de la debutul campaniei

CNCAV – Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 6.871 de persoane, dintre care 4.240 cu prima doză, iar 2.631 de persoane au fost vaccinate cu a doua doză. Conform CNCAV, 15.295 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 6.871 dintre acestea primind prima doză.

În acelaşi interval, s-au raportat patru reacţii, două la Pfizer şi una la Johnson&Johnson, iar alte 49 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, a transmis CNCAV.

De menționat este că numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză de la debutul campaniei este de 5.069.094, din care 4.925.236 cu schema completă. De asemenea, numărul total de doze administrate din 27 decembrie 2020 este 9.504.071.

Bilanț coronavirus 8 august 2021

Până duminică, 8 august, în țara noastră au fost confirmate 1.084.919 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 1.048.548 de persoane au fost declarate vindecate. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 208 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Tot până astăzi, 34.316 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În ultimele 24 de ore, s-au raportat de la INSP 3 decese (2 bărbați și 1 femeie), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Iași, Maramureș și Timiș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI