Monica Pop îl desființează pe Vlad Voiculescu: ‘Este un demon’

Monica Pop îl desființează pe Vlad Voiculescu: ‘Este un demon’
Monica Pop il desfiinteaza pe Vlad Voiculescu ‘Este un demon’

Scandal pe scena politică românească. Reputatul medic Monica Pop aruncă săgeți otrăvitoare către fostul ministru al Sănătății. Ce i-a transmis specialistul în oftalmologie lui Vlad Voiculescu, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Medicul Monica Pop îl desființează pe Vlad Voiculescu

Celebrul doctor oftalmolog Monica Pop s-a dezlănțuit la adresa lui Vlad Voiculescu. Specialistul nu s-a mai putut abține și a aruncat cuvinte dure la adresa fostului ministrul al Sănătății și a părintelui acestuia, care a fost implicat într-un accident rutier grav, în urma căruia a murit o persoană.

Ulterior, tatăl lui Vlad Voiculescu a scăpat conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD. Problema s-a complicat în momentul în care au ieșit noi informații ale cazului la iveală, precum faptul că victimele respectivului accident nu au fost despăgubite aşa cum s-a prevăzut în sentința primită.

Medicul Monica Pop l-a atacat direct pe Vlad Voiculescu, numindu-l pe fostul ministrul al Sănătății este un „demon” și „dușmanul poporului”.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată.

Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului, a declarat Monica Pop, în direct, la Antena 3.

Vasile Voiculescu a provocat un accident în urma căruia o femeie a murit

Vasile Voiculescu, tatăl fostului ministru al Sănătății, a fost implicat într-un accident rutier grav la sfârșitul anilor 90. Mai exact, în data de 27 ianuarie 1997, părintele lui Vlad Voiculescu a provocat un accident de mașină pe DN1 între localităţile Ghimbav şi Braşov.

Vasile Voiculescu se afla la volanul unui Tico și a tăiat o linie dublă continuă, ciocnindu-se, de două ori, cu un Oltcit care circula regulamentar. În urma impactului suferit, pasagera care se afla pe locul din față, din dreapta lui Vasile Voiculescu a fost grav rănită și a decedat, ulterior, la spital.

Femeia care conducea mașina Oltcit a fost grav rănită, în urma ciocnirii celor două automobile, și transportată de urgență la spital. S-a demarat o anchetă iar în anul 2019, pe data de 17 octombrie, Vasile Voiculescu a fost grațiat potrivit legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar al Partidului Social Democrat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI