Monica Pop, anunț tranșant despre posibila sinucidere a Cristinei Țopescu. “Știu bine ce lua. Trei pastile diferite”

Monica Pop, anunț tranșant despre posibila sinucidere a Cristinei Țopescu. “Știu bine ce lua. Trei pastile diferite”
Monica Pop, anunț tranșant despre posibila sinucidere a Cristinei Țopescu. “Știu bine ce lua. Trei pastile diferite”

Cristina Țopescu a murit duminică, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost găsită în casă. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.

Monica Pop, anunț tranșant despre posibila sinucidere a Cristinei Țopescu

Medicul Monica Pop a dezvăluit că jurnalista suferea de depresie după moartea tatălui său, Cristina Țopescu, celebru comentator sportiv. Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. Totodată, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurimile în care a murit jurnalista. Celebrul doctor oftalmolog, în urma speculațiilor, din ultimele 48 de ore, asupra morții jurnalistei, a decis că trebuie să își spună punctul de vedere. A făcut acest lucru, într-o postare pe pagina domniei sale, de facebook, cu un răspuns tranșant.

“Știu bine ce lua. Trei pastile diferite”

”Nici vorbă de suicid!  Nici vorbă de cocatail mortal! Aberații, categoric! Iar incinerarea a fost dorința ei! Nu e de judecat pentru asta! Cum fac unii! Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculație. Știu bine ce lua. Nici vorbă de somnifer puternic. Nici vorbă de moarte din așa ceva! 3 pastile! Diferite!

Cristina spunea mereu că vrea să traiască cît mai mult pentru animalele pe care le iubea atîta. Se tot întreba ce vor face cînd ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni și trata! Toți cei apropiați știu! Cristina nu era religioasă. Avea credința și speranța ei. A DORIT să fie incinerată. Normal să i se respecte dorința!”, a scris doctorița Pop pe facebook.

Duminică, 12 ianuarie, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casa din Otopeni în care locuia alături de câteva animale de companie. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, moartea Cristinei Țopescu ar fi survenit în urmă cu 2 săptămâni, cel mai probabil în somn. Celebra jurnalistă nu mai fusese văzută de foarte mult timp, iar persoana care a sesizat că este ceva în neregulă cu aceasta a fost chiar una dintre vecinele sale.