Monica Pop a răbufnit la măsurile luate de autorități: ”NU trebuiau închise! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?!”

Monica Pop a răbufnit la măsurile luate de autorități: ”NU trebuiau închise! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?!”
Monica Pop a răbufnit la măsurile luate de autorități

„DIN NOU COVIDIADA”, își începe doctorul Monica Pop cel mai recent mesaj postat pe Facebook. Renumitul medic oftalmolog a vorbit despre cifre și situația din România.

Doctorul Monica Pop, despre măsurile luate de autorități

Monica Pop, șef de secție în cadrul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a susținut de la începutul pandemiei și până acum că mulți pacienți au fost condamnați la moarte pentru că statul nu le-a permis să fie tratați, fie că era vorba de starea de urgență, fie că este vorba de prezent, situație numită de medic drept o mare greșeală de strategie sanitară. În urmă cu trei zile, doctorul a revenit cu un nou mesaj, legat de această dată de numărul de infectați din fiecare județ raportat la numărul de locuitori din fiecare municipiu.

Specialistul reclamă incorectitudine în privința cifrelor, dorind procente, fiind un barem corect care nu trece granița panicii în mintea oamenilor, neavând același efect precum cifrele. De asemenea, aceasta a vorbit și despre redeschiderea restaurantelor, a teatrelor și a sălilor de cinema.

„De ce nu comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din capitală și nu cifre?/ Nu trebuiau închise restaurantele, sălile de teatru și film”

„DIN NOU COVIDIADA! Se vorbeste zilnic de numarul de infectati din Bucuresti si din diferite judete. Dar nu se spune corect si că in Bucuresti sînt 4.000.000.( PATRU MILIOANE) de oameni iar în judetele de care se vorbeste, 400.000 sau nici atit.De obicei, cam la acelasi număr de infectati! Astazi, mai multi! Vin din concediu si unii, destui, se opresc prin Bucuresti. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat si cel din capitală și nu cifre?
AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică ? Nu, spun autoritătile!

Medicul Monica Pop, directorul Spitalului de Ochi din Capitala, a acordat un interviu, sambata 20 Octombrie 2012, pentru cotidianul Evenimentul Zilei.

Iar de cind s-au redeschis restaurantele si salile de teatru si film ( partial, oricum), n-avea nimeni timp sa se infecteze, ca să se poată da vina pe asta. Oricum trebuiau redeschise de citeva luni. In realitate, nici NU TREBUIAU INCHISE ! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC ASA!!!”, a scris doctorul Monica Pop pe Facebook.

  • Monica Pop este cel mai vechi director de spital din Capitală la ora actuală, din luna aprilie a anului 1994.
  • A fost membru titular al Comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București.
  • Este cadru didactic universitat din 1983, acum Profesor Universitar.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI