Câți bani primea tatăl surorilor Gabor de la fiicel lui, pe lună. Ce spunea despre Monica și Ramona

Câți bani primea tatăl surorilor Gabor de la fiicel lui, pe lună. Ce spunea despre Monica și Ramona

Familia Monicăi Gabor trece, din nou, prin momente de grea încercare. Tatăl mondenei a murit acum câteva zile, iar alături în ultimele momente din viață nu i-a putut fi decât mezina. Cauza decesului se pare că ar fi un infarct. Ce sumă modestă primea bolnavul de la fiicele sale aflați în paragrafele următoare.

Câți bani primea Emil Gabor de la fetele lui

Ultimele momente din viața lui Emil Gabor au fost unele grele, iar după moartea bărbatului au ieșit la iveală detalii cutremurătoare. De-a lungul vieții, tatăl Monicăi s-a confruntat cu multe momente de cumpănă, în urmă cu 10 ani fiind chiar la un pas de moarte. Atunci, un cumplit accident avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Un buștean de o sută de kilograme i-a căzut pe spate, iar, din cauza problemelor cu alcoolul, bărbatul a refuzat să se opereze, așa cum o impunea situația.

Vreme de luni de zile Emil Gabor a stat la pat, având dureri crunte. A avut splina scoasă, ficatul tăiat și multe alte probleme medicale. De parcă nu ar fi fost și așa prea mare povara, se pare că bărbatul avea și probleme financiare.

Potrivit ultimelor informații, tatăl surorilor Gabor ar fi primit de la acestea suma modestă de 400 de lei pe lună, suficientă pentru a nu se „sparge în figuri“.

Tragedie în familia fostei soții a lui Columbeanu

Tatăl Monicăi Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, s-a stins din viață în urmă cu aproape o săptămână, înmormântarea având loc vineri. La tristul eveniment au participat doar fiica de la Bacău și sora răposatului, celelalte două fete neputând ajunge în țară din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei.

„Am avut multe probleme. Mi-a taiat ficatul, mi-a taiat intestinul. La mine e umblat peste tot. Dacă m-a lovit bușteanul ala de la doi metri, mi-a afectat totul. Si din splina mi-a taiat. Mi-a lasat Monica ceva, adică niste vitamine de la ea, de acolo.

Nu a uitat de mine, iau 10,12 pastile pe zi. Mi-e cam greu. Dacă mor? Vreau să mor pe pamanturile mele, în Romania. Îmi mai trimit fetele niște bani. Ce să faci cu 800 de lei?”, povestea, în urmă cu un an, tatal Monicai Gabor, logodnica lui Mr. Pink.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI