Monica de la Angels, despre ce făcea Costi Ioniță pe vremea când trupa avea succes uriaş. „Aveam 13 ani”

Monica de la Angels, despre ce făcea Costi Ioniță pe vremea când trupa avea succes uriaş. „Aveam 13 ani”
Monica de la Angels, detalii din carieră. Cum se înțelegea cu Costi Ioniță?

Monica de la Angels vine cu câteva detalii despre colaborarea sa cu Costi Ioniță. Ce făcea celebrul producător muzical pe vremea când trupa avea un succes uriaș? ,,Eram niște copilițe de 13 ani, iar Costi Ioniță…”, a început ea să mărturisească. Puțini știau care este relația dintre ei. Câți bani reușeau să câștige atunci tinerele? Acestea au cunoscut succesul de la o vârstă mică.

Monica de la Angels, detalii din relația cu Costi Ioniță: cum se comporta el cu artiștii?

Monica Ene și colega sa de trupă au reușit să cunoască succesul încă de la vârsta de 13 ani. Trupa Angels făcea senzația la începutul anilor 2000 cu piesa ,,Așa-s băieții”. Solista care s-a născut în Constanța a dat timpul înapoi și a povestit tuturor despre cariera impresionantă de care s-a bucurat, despre colega sa de scenă și despre Costi Ioniță.

Trupa era pe atunci nelipsită de pe afișele tuturor și se afla în topuri diverse muzicale. Solistele făceau ravagii pe piesa care încă este și acum de referință în amintirile multora. Monica a povestit acum despre debutul muzical și despre șansa pe care producătorul cunoscut i-a oferit-o.

Bruneta a mărturisit că a fost în întregime produsul creat de vedetă, iar chiar și acum își trimit felicitări în zilele de naștere. Bărbatul le era ca un tată, le oferea sfaturi și le ținea pe linia de plutire în plan profesional.

Cea din urmă a susținut că este mândră de faptul că i-a oferit încredere și a ales-o pentru trupa Angels. În tot timpul acesta, Costi Ioniță era cel care le ținea departe de toate lucrurile mai puțin plăcute din showbiz-ul românesc.

,,Da, am fost invenția lui Costi Ioniță”

,,Da, am fost invenția lui Costi Ioniță. Mai vorbim de zilele noastre de naștere, ne urăm ”La mulți ani!, în rest nu prea am mai ținut legătura. Sunt tare mândră că mi-a acordat încredere, că m-a ales pentru trupa Angels. Pe atunci eram niște copilițe, aveam 13 ani, iar el ne era ca un tată, ne-a dat sfaturi foarte bune, ne-a ținut la distanță de relele din show-biz, de fanii mai obraznici.

Sunt tare fericită că oamenii nu au uitat de trupa Angels, tinerii au început să afle despre hit-ul ”Așa sunt băieții”, pe Internet. Aveam un clip cotat cu milioane de vizualizări, dar nu știu ce s-a întâmplat. Și acum avem unul cu câteva milioane, piesa a fost compusă de Costi Ioniță. Am avut trei albume compuse de el”, ne-a spus Monica, în exclusivitate pentru Ego.ro.