26 oct. 2024 | 14:30

Monica Bîrlădeanu și-a schimbat numele după nunta cu Valeriu Gheorghiță. Cum o cheamă acum în buletin

Monden
Monica Bîrlădeanu și-a schimbat numele după nunta cu Valeriu Gheorghiță. Cum o cheamă acum în buletin
Monica Bîrlădeanu și-a schimbat numele după nuntă

Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, a surprins fanii săi de pe rețelele sociale printr-o schimbare recentă. După ce s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță, actrița și-a modificat numele pe Instagram, platforma unde este urmărită de peste 224.000 de oameni. În prezent, ea apare sub numele Monica Gheorghiță Bîrlădeanu, ceea ce indică faptul că a decis să își adauge numele de familie al soțului și în viața sa publică.

Căsătoria dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a avut loc pe 5 octombrie, la Palatul Snagov, într-o ceremonie discretă, care nu a fost mediatizată în mod exagerat. Deși schimbarea de nume de pe Instagram este vizibilă, rămâne de văzut dacă actrița a făcut aceeași modificare și în acte. Până acum, ea nu a oferit nicio declarație oficială în acest sens.

Schimbarea numelui pe Instagram, un gest simbolic

Decizia de a-și adăuga numele de familie al soțului pe Instagram ar putea fi interpretată ca un gest simbolic, de afirmare a noii etape din viața sa. Actrița nu a făcut până acum comentarii cu privire la schimbarea numelui în acte oficiale, dar fanii au observat rapid modificarea și au reacționat cu mesaje de felicitare și urări de bine pentru cuplu.

Încă din 2023, Monica Bîrlădeanu confirmase relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au apărut speculații în presă cu privire la viața personală a medicului. Actrița a clarificat atunci situația printr-un mesaj direct pe rețelele sociale, precizând că partenerul ei nu era căsătorit și că relația lor nu era ascunsă.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a declarat atunci Monica Bîrlădeanu.

Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul actriței

Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut publicului din România ca fiind coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19. Acesta este medic de specialitate în boli infecțioase și absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, specializarea medicină generală (militară). În prezent, el face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, conform informațiilor apărute în presă.

Căsătoria sa cu Monica Bîrlădeanu a fost un eveniment discret, dar important, confirmând relația despre care actrița a vorbit doar în termeni generali. Cei doi au ales să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor, iar asta a fost valabil și pentru evenimentul de la Palatul Snagov.

Planuri de viitor: noi proiecte și vacanță la schi

Recent, Monica Bîrlădeanu a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a vorbit despre proiectele sale profesionale și planurile de vacanță pentru iarnă. Actrița a dezvăluit că este implicată într-un nou proiect până la mijlocul lunii noiembrie, ceea ce îi ocupă majoritatea timpului, dar a sugerat că perioada următoare va aduce și câteva momente de relaxare pentru ea.

„Am intrat și eu într-un proiect, până pe 18 noiembrie nu am timp liber, probabil fac niște mici călătorii, dar tot așa, în scop de serviciu să zice, în această perioadă și doar în țară. Dar cred că viața începe după…la sfârșit de noiembrie”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Pentru perioada de după finalizarea acestui proiect, vedeta și-a planificat o vacanță la schi, o activitate pe care o iubește și pe care o așteaptă cu nerăbdare.

„După asta mă gândesc…schi, neapărat schi. Trebuie, păi cum? Vine iarna și schiez!”, a adăugat ea.

Viața profesională și personală, gestionate discret

Monica Bîrlădeanu este cunoscută nu doar pentru rolurile sale din filme și seriale, dar și pentru modul în care a reușit să gestioneze relația cu publicul. Deși este una dintre cele mai cunoscute figuri publice, ea a ales să vorbească rar despre viața sa personală, preferând să păstreze o anumită doză de discreție. Schimbarea recentă a numelui pe Instagram, după căsătoria cu Valeriu Gheorghiță, este un detaliu care arată o apropiere între viața sa publică și cea privată, dar fără a oferi prea multe amănunte.

În concluzie, Monica Bîrlădeanu își continuă viața cu aceleași principii care au ghidat-o și până acum: discreție, eleganță și dedicare în ceea ce face. Schimbarea de nume de pe Instagram este un indiciu al noii etape din viața sa, iar fanii rămân curioși să vadă dacă acest gest va fi urmat și de o confirmare oficială. Până atunci, actrița își concentrează energia pe noile sale proiecte profesionale și pe planurile de vacanță, dovedind că îmbină armonios munca și momentele de relaxare.

Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Tunelul faimos din România care va fi readus la viață. A fost construit de Anghel Saligny și a avut un rol important timp de aproape 100 de ani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Una dintre cele mai sexy vedete din România s-a pocăit! 'Mi-a vorbit Dumnezeu... E foarte greu de explicat în cuvinte'
Unica.ro
Ora de vară, aproape de dispariție. Schimbare majoră în Europa
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Statul vrea banii românilor! Vin direct la tine acasă. NU mai scapă nimeni
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
INTERZIS TOTAL de SF. DUMITRU! E MARE PĂCAT AZI, 26 Octombrie
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro