10 oct. 2024 | 11:59

Reacția lui Florin Piersic la auzul veștii că Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit cu Monica Bîrlădeanu: ”N-a avut și el altă treabă!”

Monden
Reacția lui Florin Piersic la auzul veștii că Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit cu Monica Bîrlădeanu: ”N-a avut și el altă treabă!”
Reacția lui Florin Piersic la auzul veștii că Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit cu Monica Bîrlădeanu

Florin Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, a făcut o declarație plină de umor referitoare la recentul eveniment fericit din viața medicului Valeriu Gheorghiță, care s-a căsătorit cu actrița Monica Bîrlădeanu. Într-un stil caracteristic, actorul a subliniat, cu o notă de ironie, alegerea lui Gheorghiță de a se căsători. „N-a avut și el altă treabă decât să se însoare! Dar treaba lui, foarte bine”, a spus Piersic, exprimându-și astfel gândurile într-o manieră jovială.

Mesaj de apreciere pentru medicul Gheorghiță

Cu toate că a folosit o formulare amuzantă, mesajul său a fost și unul sincer, plin de căldură și recunoștință. Florin Piersic a ținut să menționeze contribuția lui Valeriu Gheorghiță în momentele dificile pe care le-a traversat recent. Actorul a avut parte de o internare într-un spital, unde medicul i-a oferit îngrijire și sprijin, aspect pe care Piersic l-a apreciat profund.

„După ce am fost internat la spitalul SRI-ului, unde recunosc, cel care ieri s-a căsătorit cu o colegă de a mea, pe care o iubesc mult de tot și care este foarte frumoasă… vorbim acum de doctorul Gheorghiță Valeriu, care a avut grijă de mine. Chiar și astăzi, când vorbesc cu dumneavoastră, dimineață m-a sunat și a întrebat dacă sunt în regulă”, a declarat Piersic, aducând un omagiu dedicat medicului.

O perioadă dificilă pentru Florin Piersic

Acest an nu a fost lipsit de provocări pentru Florin Piersic, care a trecut printr-o serie de dificultăți legate de sănătate. Actorul a fost internat în mai multe rânduri, având nevoie de îngrijiri medicale constante. În prezent, el se află într-un proces de recuperare, fiind într-o stațiune din Ungaria, unde primește tratament și își recapătă puterile. Această etapă de recuperare vine după o perioadă de stres și provocări, iar mesajul său de felicitare pentru Valeriu Gheorghiță demonstrează cum umorul rămâne un companion constant în viața sa.

Căsătoria lui Gheorghiță: un nou început

Pe de altă parte, căsătoria lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu marchează un nou început pentru cei doi, fiind un moment de bucurie atât pentru ei, cât și pentru apropiații lor. Aceasta este o dovadă că, în ciuda provocărilor cu care se confruntă societatea, iubirea și legăturile interumane continuă să aducă speranță și fericire.

Mesajul lui Florin Piersic, deși presărat cu umor, este un reminder al valorii umanității și al sprijinului pe care îl putem oferi unii altora, mai ales în vremuri dificile. Căsătoria lui Gheorghiță este nu doar un moment personal important, ci și un exemplu de cum putem găsi bucurie și sprijin în relațiile noastre, chiar și atunci când viața ne testează.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Tristan Tate le face în necaz procurorilor. Își mai cumpără două mașini de lux
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Ilegal în România să ai în curte sau în apartament. Poliția vine și confiscă tot
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro