Monica Anghel, apariție șocantă pe internet. Fanii au reacționat imediat la schimbarea de look a vedetei

de: Anca Lupescu
12 06. 2021

Monica Anghel și-a schimbat look-ul complet. Cântăreața a luat o decizie radicală, ce implică mult curaj și o încredere de sine debordantă.

Monica Anghel, apariție șocantă pe internet. Fanii au reacționat imediat la schimbarea de look a vedetei

Artista a decis să se tundă aproape zero, uimindu-și fanii cu o schimbare de look. Deși era cunoscută pentru tunsoarea ei scurtă, acum, Monica Anghel a mers și mai departe și s-a ras în cap.

La 50 de ani, artista a decis să se tundă periuță și să se vopsească blond. Apariția ei i-a șocat pe fani. Un make-up strident, blond oxigenat și părul tuns periuță. Așa s-a afișat Monica Anghel pe internet.

”Nu contează cât de lung am părul. Important e cât și cum gândesc”, a scris Monica Anghel în dreptul imaginii cu care și-a șocat fanii. Apoi, în comentarii, cântăreața i-a amintit unui cunoscut că alegerea ei n-ar trebui să îl surprindă, pentru că știe deja că este ”zuză”.

Reacțiile fanilor au apărut instant și mulți dintre ei au felicitat-o pentru noua apariție. Ei i-au apreciat curajul de a se tunde atât de scurt și doar câțiva dintre ei au spus că nu i se potrivește deloc această tunsoare.

”Divă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”N-ai treabă cu uscătorul de păr! Te prinde. Ești foarte curajoasă”, ”Ești superbă! Și eu sunt adepta tunsorilor scurte”, ”Ai un cap perfect pentru așa un look, nu origine poste sa il aibă și sa îl poarte! Felicitări” și ”Ești minunată! Cu acest look, pari un star de la Hollywood!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor Monicăi Anghel.

Ce-i drept, artista și-a pus în valoare trăsăturile prin noua tunsoare. În plus, ea a apelat și la un machiaj mai puternic, care să îi pună în evidență ochii și buzele.

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme

Vedeta și-a mai surprins fanii în urmă cu ceva timp, când a slăbit 30 de kilograme cu ajutorul unei diete disociate.

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate.

În paralel, fac şi sport. Nutriţionistul meu este Andreea Şuvoială, ea se ocupă de mine şi îmi spune ce trebuie să mănânc, ce trebuie să scot din alimentaţie, fie să adaug, sigur, pe baza analizelor, după cum spuneam. Sunt matinală, dintotdeauna am fost aşa.

Merg în fiecare dimineaţă la ora 7 la kinetoterapie la medicul Adrian Însurăţelu şi la fizioterapie, la doamna doctor Ionela Preda. Şedinţele de psihologie le fac la medicul Violeta Kaparaliotis”, a afirmat Monica Anghel.