Moneda din România care valorează o avere astăzi. Cu câți bani se vinde pe Okazii.ro

Moneda din România care valorează o avere astăzi. Cu câți bani se vinde pe Okazii.ro
Ce monedă rară a fost pusă la vânzare de un român

O monedă a ajuns să coste o sumă impresionantă. Colecționarii de antichități pot să pună mâna pe un obiect extrem de rar dacă scot din buzunar o mică avere. Un român își dorește să vândă moneda și să dea lovitura, astfel că aceasta a fost pusă la vânzare pe un site urmărit de foarte mulți oameni.

O monedă rară din România a fost scoasă la vânzare. Câți bani au fost ceruți pentru ea, de fapt

Mulți români abia așteaptă să adauge la colecția de antichități numeroase monede care se găsesc extrem de greu. Numeroase persoane verifică în fiecare zi anunțurile pentru a putea vedea dacă anumite obiecte au fost scoase la vânzare de către cei care beneficiază de acestea și în zilele noastre.

Un român își dorește să primească o mică avere pe o monedă extrem de rară. Mulți pot admira respectivul obiect din 1952, pe care este inscripționată valoarea de 2 lei. Totuși, cei care vor să pună mâna pe așa ceva trebuie să își permită să plătească o mică avere, anume 3.500 de lei.

De asemenea, moneda poate să fie obținută prin livrare personală pentru persoanele care se află în Carei. Totuși, aceasta poate să fie trimisă și prin curier, însă transportul este suportat de către cumpărător. Mulți pasionați de antichități au fost surprinși de obiectul extrem de rar.

Ce a anunțat vânzătorul. Mulți o să își dorească să pună mâna pe monedă

De asemenea, inscripția este Republica Populară Română, iar sub se poate admira știuletele de porumb, spicul de grâu și ovăz. În partea de jos a desenului este scris H.I., acestea fiind inițialele gravorului Haralamb Ionescu. Moneda nu se găsește chiar așa de ușor, așa că mulți o să își dorească să o cumpere.

„2 lei 1952 nu trimit celor sub 10 calificative pozitive cu plată ramburs! Cumpărătorul are obligația să anunțe telefonic vânzătorul după cumpărarea produsului! Prețul de transport este suportat de cumpărător.”, a transmis vânzătorul pe Okazii.ro.

Nu este prima oară când o monedă rară se vinde la un preț fabulos. Un român pe nume Gabi a anunțat pe un site celebru de anunțuri că își dorește să vândă un astfel de obiect din anul 1922. Banul respectiv datează de acum 100 de ani și este din aur.

Cu toate acestea, nu mulți își pot permite să pună mâna pe un asemenea ban. Chipul regelui Ferdinand I se găsește pe fața monedei, iar pe spatele ei se poate admira stema României. Prețul este unul uriaș, banul fiind pus la vânzare pentru 10.900 de euro.