Moneda din România care se vinde cu o sumă uriașă pe OLX. Te-ai îmbogățit dacă o ai acasă

Dacă ai pe acasă monede, bancnote sau alte obiecte retro sau vintage, specialiștii îți recomandă să le vinzi pe site-urile de anunțuri specializate, acolo unde colecționarii abia așteaptă să te bombardeze cu cele mai tari oferte. Unele dintre aceste bunuri valorează o mică avere. La ce preț se vinde o monedă din anul 1994. Suma este greu de ignorat.

Cât costă o monedă veche din 1994 pe OLX

Un anunț de pe OLX a devenit viral pe rețelele sociale, după ce internauții au rămas șocați de prețul exorbitant pe care un utilizator îl cerea pentru o monedă de 50 de lei. Banul datează din anul 1994 și-l are inscripționat, pe față, pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Suma incredibilă pe care vânzătorul le-a cerut-o colecționarilor a fost de nici mai mult, nici mai puțin de 4.500 de euro, ceea ce i-a făcut pe internauți să se frece la ochi, în semn de uimire.

În anunțul postat pe site-ul OLX, utilizatorul pe nume Laurențiu, proprietarul monedei în cauză, menționează faptul că prețul banului nu ar fi neapărat unul fix, acesta fiind disponibil să negocieze, în anumite limite, suma.

„Vand moneda 50 Lei, An 1994. Moneda se prezinta fara reconditionare. Pretul este negociabil.”, așa sună anunțul scris pe celebra platformă online OLX.

O monedă din România se vinde pe OLX cu 100.000 de euro

Anunțurile de vânzare a banilor din epoca trecută sunt la mare căutare pe platformele online de profil. Recent, un alt utilizator de OLX a postat un mesaj care a atras atenția colecționarilor și specialiștilor din domeniul artelor.

Acesta a scos la vânzare o monedă ce datează din anul 1936, pentru suma fabuloasă de 100.000 de euro. Internauții nu și-au putut crede ochilor, atunci când au văzut moneda rară de 100 de lei inscripționată cu fața Regelui Caroll al II-lea.

Desigur, pentru adevărații colecționari pasionați, banul reprezintă o adevărată comoară, pentru care ar fi dispuși să plătească și o avere, totul pentru a intra în posesia unei asemenea bijuterii monetare.

Prin urmare, specialiștii te sfătuiesc să cauți cu atenție prin sertarele bunicii sau în cele ale părinților de acasaă, pentru a descoperi dacă nu cumva și tu ai în posesie un obiect de o valoare inestimabilă.

Urmăriți Playtech.ro și pe