26 apr. 2024 | 18:58

Moneda din România care a ajuns să se dea cu 50.000 de lei. E posibil să o mai aibă bunicii, mulţi colecţionari o caută

Social
Moneda din România care a ajuns să se dea cu 50.000 de lei. E posibil să o mai aibă bunicii, mulţi colecţionari o caută
O monedă de 100 de lei cu chipul Regelui Mihai, lansată în 1943, se vinde pe internet cu suma de 50.000 de lei.

O monedă lansată în circuitul banilor din România se vinde, prin intermediul platformelor de comerț online, chiar și cu suma de 50.000 de lei. Pare ireal, însă e cât se poate de adevărat. Colecționarii fac eforturi pentru a pune mâna pe ea. Dacă bunicii tăi o au acasă, nu o arunca!

Cum poți face profit cu monedele vechi

Niciodată vânzarea de monede nu a fost mai facilă decât acum. În mediul online, persoanele care au monede vechi sau rare fac bani frumoși din această activitate. Dacă ai și tu astfel de bani acasă, poți încerca să-i valorifici. Fără îndoială, un venit în plus în această perioadă a anului nu strică nimănui.

Pentru a face profit din vânzarea de monede este nevoie să fii la curent cu unele aspecte importante. Trebuie să înveți să intri în contact cu potențialii cumpărători, să obții cea mai bună valoare pe monedele, să înveți care sunt cele mai bune platforme de vânzare online și altele.

Cât de mult s-a extins industria de vânzare de monede în pandemia de coronavirus

Ce este atractiv la industria de vânzare de monede este faptul că nu a fost afectată, în perioadele de incertitudine economică. Acest lucru îl confirmă chiar președintele organizației Professional Numismatists Guild (PNG).

În perioada de criză generată de pandemia de coronavirus, firmele din domeniu au raportat vânzări în valoare de peste 167 de milioane de dolari în Statele Unite ale Americii.

Industria vânzării de monede este una rezistentă și, totodată, durabilă, după cum arată atât statisticile, cât și mărturiile diverselor persoane. Dacă vrei să te aventurezi într-o nouă afacere sau pur și simplu vrei să câștigi câțiva bani în plus, poți să încerci și tu să vinzi monede online.

Moneda din 1943 cu chipul Regelui Mihai care se vinde cu 50.000 de lei

Și în România, câștigurile încasate din vânzarea de monede vechi pot fi importante. Recent, pe platforma OLX a fost expusă la vânzare o monedă veche, ce poate fi achiziționată cu suma de 50.000 de lei. Există posibilitatea achiziționării a două exemplare identice, la un preț mai redus.

Este vorba despre moneda de 100 de lei, lansată în circuit în 1943, cu chipul Regelui Mihai pe ea. Fața și verso-ul banului pot fi observate în galeria foto a acestui material.

„Monede 100 lei, 1943, Regele Mihai. 10.000 euro. Vând două monede de 100 lei, din anul 1943 – Regele Mihai. Preț: 10.000 euro bucata sau 17.000 euro amândouă”, este anunțul făcut de un utilizator pe platforma de comerț online OLX.

Dacă vrei și tu să câștigi bani în plus, poți încerca să vinzi monede vechi, precum cea amintită, prin intermediul platformelor online.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Marele secret al checului. Ingredientul care schimbă tot
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Închisoare pe viață, 10 ani fără permis. Legea care i-a speriat pe șoferii români
Capital.ro
Avertizare meteo ANM de ploi şi vijelii. Meteorologii anunţă precipitaţii chiar şi de peste 40 l/mp
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro