Moneda care se vinde cu 4.500 de lei pe internet. E destul de nouă, s-ar putea să o ai şi tu prin casă

Moneda care se vinde cu 4.500 de lei pe internet. E destul de nouă, s-ar putea să o ai şi tu prin casă
Moneda care se vinde pe OLX cu 4.500 de lei.

O monedă se vinde cu 4.500 de lei pe internet. Cu siguranță colecționarii sunt extrem de atenți la anunțurile puse pe o celebră platformă de vânzare/cumpărare din România. Cei mai mulți cetățenii care au fost plecați în străinătate o mai au prin portofelele vechi sau în câteva sertare din dulapurile din casă amestecate cu banii românești. Despre ce monedă este vorba? Poți să o vinzi și tu!

Anunț OLX: moneda care se vinde cu 4.500 de lei

Colecționarii români caută din ce în ce mai des anunțuri care mai de care mai deosebite pe celebrul site de vânzare/cumpărare. Majoritatea oamenilor au împărtășit cu internauții detalii despre monedele pe care vor să le vândă în schimbul unor sume frumoase.

Desigur că persoanele pasionate de monede și bancnote nu se mai uită la banii pe care îi scot din portofel doar pentru a avea astfel de obiecte la propria colecție.

Anunțul recent arată două monede de 0.20 de Euro cent pentru colecție din anul 1999 și anul 2002. Acestea sunt în stare bună, iar prețul este negociabil pentru ambele. Cea din anul 1990 costă nu mai puțin de 2.400 de euro, iar cea din 2002 poate fi cumpărată la prețul de 950 de euro.

,,Vând 2 monede de 0.20 Euro cent pentru colecție anul 1999 si anul 2002. Stare foarte bună. Moneda din 1999 la prețul de 2.400€, iar moneda din 2002 la prețul de 950€”, arată anunțul de pe OLX.

Alte anunțuri

Foarte multe persoane sunt pasionate în zilele noastre de obiecte vechi. Pentru unii nu mai reprezintă nimic, iar pentru alții sunt o bucată de istorie pe care să o aibă acasă.

O altă monedă pusă la vânzare recent este cea de 100 de lei cu chipul lui Mihai Viteazul. Aceasta a fost emisă în anul 1994 și poate fi cumpărată la prețul de 4.000 de lei.

Proprietarul ei susține că starea sa este impecabilă. Cel din urmă mai are în colecție și monede de 100 de lei emise în anul 1994, dar și altele emise în anul 1991.

  • Monedă bătută greșit

O altă monedă care a surprins pe toată lumea este cea grecească de 2 euro care este aparte. Mai exact, ea este bătută greșit, dar cu siguranță este dorită de unii colecționari tocmai pentru acest detaliu.

„Față: pe cifra 2 jos, pe corpul taurului, 2 erori: lângă corn, dreapta, eroare ca un fel de ureche; piciorul taurului este lăsat mult deasupra literei E;

Verso: deasupra pe litera R; pe muchie, inscripția: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTIA este invers față de o monedă normală de 2 euro”, arată anunțul proprietarului.

Urmăriți Playtech.ro și pe