O celebră vedetă de la Antena 3 revine după 14 ani. Ce emisiune va avea și unde

O celebră vedetă de la Antena 3 revine după 14 ani. Ce emisiune va avea și unde

În urmă cu 14 ani mass-media românească primea un anunț din partea jurnalistei, anunț prin care își anunța retragerea și intrarea într-un alt proiect în colaborare cu una din marile companii petroliere din România, OMV Petrom. Acum se pare că jurnalista a decis să revină, și nu oricum, ci direct la pupitrul unei noi emisiuni.

O celebră vedetă de la Antena 3 revine după 14 ani

După 14 ani, în care s- ocupat de departamentul de sustenabilitate și CSR al OMV Petrom, Monica Nicolici revine în media cu o nouă emisiune. Fosta vedeta TV a lucrat într-o companie multinațională și, după cum spunea chiar ea, era foarte fericită  cu ceea ce face. Au trecut 14 ani  de când a prezentat ultimul jurnal, Mona Nicolici pare neschimbată. Atunci când a fost întrebată despre cele mai mai importante decizii pe care le-a luat, fosta prezentatoare tv a răspuns sincer.

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie”, a spus recent Mona Nicolici.

Ce emisiune va avea și unde

Jurnalista va realiza una din edițiile emisiunii ”Piața Victorie”. Fanii jurnalistei o vor putea asculta în fiecare zi de vineri, la Europa FM. Prima emisiune va fi mâine, vineri 20 martie, de la ora 18.00. Într-un interviu acordat colegilor de la paginademedia Mona Nicolici a vorbit despre noul proiect și despre decizia de a reveni în peisajul media românesc.

„Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilității și a responsabilității sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viața de dinainte de coronavirus și viața după coronavirus.

O celebră vedetă de la Antena 3 revine după 14 ani. Ce emisiune va avea și unde
O celebră vedetă de la Antena 3 revine după 14 ani. Ce emisiune va avea și unde

Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în  plină a criză a pandemiei, într-un mod de viață pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu știu cum și dacă putem să ne adaptăm, dar știu că experiența mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut. Mă gândesc la toți cei la care alții nu s-au gândit: la oamenii străzii, de exemplu, care pot fi o sursă de infectare. La cazurile sociale, dar și la soluțiile pentru aceste cazuri, dar la modul concret. O să lansez și o campanie în prima emisiune, pentru una dintre cele mai mari probleme pe care le are România acum și cu care nu poate să răzbească: secțiile de Terapie Intensivă (ATI) din România și dotarea lor.”, a spus jurnalista.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI