17 feb. 2024 | 13:03

Momentul uciderii lui Sorin Anghel, filmat. Noi detalii halucinante în cazul crimei de la Padina

Social
Momentul uciderii lui Sorin Anghel, filmat. Noi detalii halucinante în cazul crimei de la Padina
Sorin Anghel a fost ucis, în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, la un hotel de la Padina. Cum arată firul evenimentului, de fapt.

Sorin Anghel a fost ucis, în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, la un hotel de la Padina. Oamenii legii au reușit să obțină o filmare cu momentul concret al crimei. Cum arată firul evenimentului, de fapt.

Cum a fost omorât Sorin Anghel

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, este anunțul făcut de conducerea IPJ Dâmboviţa privind moartea lui Sorin Anghel.

Află detalii: Cauza morţii bărbatului înjunghiat la petrecerea de la Padina, dezvăluită. De asta a murit Sorin Anghel

Momentul crimei, înregistrat video

La nici două zile de la deces, medicii legiști au finalizat autopsia în cazul lui Sorin Anghel, concluzionându-se că acesta și-a pierdut viața în urma mai multor lovituri de macetă. De șase ori a fost înjunghiată victima, prezentând patru înțepături în zona capului și două în spate.

Rănile lui Sorin Anghel au fost incompatibile cu viața. Arma crimei nu a fost găsită până la momentul redactării acestui articol. În schimb, oamenii legii au intrat în posesia unor imagini cutremurătoare din seara tragediei, care arată cum a fost ucisă victima, în urma scandalului de la hotel.

Filmul uciderii lui Sorin Anghel

Partenera lui Sorin Anghel, bărbatul ucis, s-ar fi urcat pe un scaun pentru a dansa la petrecerea organizată la hotel în ritmuri orientale. Cei trei suspecți au fost deranjați de moment, adresându-i bărbatului său vorbe dure. Acesta a încercat să își apere soția.

Doar că spiritele s-au agitat. Cearta a luat amploare. Cei din jur au încercat să intervină pentru a aplana conflictul, însă fără succes. Lucrurile au scăpat rapid de sub control, la un moment dat cei trei suspecți aruncând cu o mulțime de obiecte spre Sorin Anghel.

Acesta a fost momentul în care victima s-a refugiat pe câteva lăzi de băuturi alcoolice. Unul dintre apropiații săi l-a scos afară dintre lăzi, însă Sorin Anghel s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă. Între timp, cei trei suspecți, M.L, M.L.J. și M.G.A, au ieșit pe ușa secundară a localului.

Ce se întâmplă cu cei trei suspecți

Te-ar putea interesa și: Răsturnare de situație în cazul criminalului lui Beatrice. Mărturia neaşteptată a patronului de 72 de ani, și-a schimbat declarațiile

În prezent, cei trei suspecți, M.L, M.L.J. și M.G.A, despre care se spune că sunt fiii vrăjitoarei Sidonia, se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Autoritățile urmează să stabilească ce se va întâmpla cu ei. La audieri, atacatorii au declarat că victima ar fi fost vinovată, de fapt.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Capital.ro
Animalul periculos care a fost văzut în România. E de trei ori mai veninos decât șarpele cu clopoței
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DECIZIE de ULTIMĂ oră a MEDICILOR! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu FLORIN PIERSIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro