31 mai 2021 | 08:27

Momentul în care un bărbat misterios dispare la explozia în care a murit afaceristul din Arad. Detalii de ultimă oră

News
Momentul în care un bărbat misterios dispare la explozia în care a murit afaceristul din Arad. Detalii de ultimă oră
Ce a fost surprins pe camere atunci când mașina afaceristului din Arad a explodat

Au apărut mai multe speculații cu privire la uciderea lui Ioan Crișan, mai ales pentru că un bărbat misterios ce a fost surprins pe camere a dispărut de la fața locului. Cazul afaceristului omorât în Arad a șocat o țară întreagă, așa că detaliile nu contenesc să iasă la iveală.

Noi detalii terifiante în cazul afaceristului din Arad. Ce s-a întâmplat, de fapt

Un autoturism marca Mercedes Benz a explodat în parcarea magazinului Profi ce se afla în cartierul Vlaicu-zona Lebăda, din Arad. În urma incidentului terifiant, un afacerist și-a pierdut viața. Pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, Parchetul General – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave şi pentru a se asigura soluţionarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiţie. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul General.

Ce bărbat misterios a fost surprins pe camere. O țară întreagă a rămas fără grai

Au mai rămas doar câteva lumănări, mașini avariate și pământ ars la fața locului. Traseul afaceristului mort este refăcut pas cu pas de către anchetatori, iar zeci de audieri au avut loc. Probe ale explozibilului folosit au fost ridicate și s-a aflat că bomba ar fi fost pusă sub scaunul autoturismului. Imaginile filmate de martori au speriat pe toată lumea, mai ales că pe acestea apare un bărbat misterios îmbrăcat în negru, ce a asistat impasibil la explozie.

„Există şi posibilitatea să fie un contract de asasinare. Printr-o explozie sunt foarte puţine probe examinate de aceea pot ajunge mai greu la autor.”, a declarat Mihai Pitulescu, fost șef Investigații Criminale.

Mai multe persoane susțin că afacerile pe care le avea Ioan Crișan ar fi reprezentat un motiv pentru care el să își fi găsit sfârșitul. Firmele lui apăreau în mai multe procese, în urma cărora a fost executat silit. În timp ce orele trec, mai multe persoane susțin că atacul ar fi fost unul bine pus la punct iar persoana surprinsă pe camere deja ar fi părăsit țara.

„Având în vedere distanţa foarte scurtă între punctele de frontieră şi Arad nu exclud ca o persoană implicată să fii avut posibilitatea de a părăsi ţara.”, a adăugat Mihai Pitulescu, potrivit Observator News.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă perioadă ar urma să fie considerată vechime în muncă. Legea ar avantaja foarte mulți români
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro