Momentul în care Mihai Constantinescu a făcut infarct. Soția lui a dezvăluit ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte

de: Alexandra Chivu
01 10. 2019

Soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca artistul să facă infarct.

Soția lui Mihai Constantinescu a făcut dezvăluiri despre momentul în care artistul a făcut infarct

Simona Secrier a făcut dezvăluiri, la Xtra Night Show, despre ziua în care soțul ei, Mihai Constantinescu (73 de ani), a făcut stop cardiac. Apariția sa publică a venit și în contextul în care pe 27 septembrie s-a rostogolit zvonul cum că solistul a murit. Astfel, Simona a elucidat și acest mister, dacă nu erau deja îndeajunse argumente.

Mihai Constantinescu, alături de actuala, Simona, și fosta parteneră, Mihaela

Înainte de a povesti despre ziua care i-a adus familiei solistului multă nefericire și disperare, cu ochii în lacrimi, soția lui Constantinescu a spus că îndrăgitul interpret este stabil și luptă. De altfel, această informație a fost răspândită de către Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți oftalmologi din România, imediat ce s-a produs eroarea.

”Era fericit că se simțea bine”

”Sunt bine. Chiar așa îmi spunea tot timpul. Să zâmbesc mai mult, să fiu pozitivă. S-a simțit foarte bine în ziua respectivă, chiar îmi spunea și era fericit că se simte foarte bine, pentru că în ultima perioadă a avut probleme de sănătate. Se simțea foarte bine. Chiar ne-am amuzat, eram și cu o prietenă bună cu noi. Ne-am amuzat în ziua aia, am râs, cum eram de obicei. Acum, Mihai este stabil, luptă”, a spus Simona Secrier, la Xtra Night Show.

Fosta soție, despre informația eronată apărută în spațiul media

Mihaela Constantinescu, fosta parteneră a artistului, a crezut că face infarct când a văzut că știrea halucinantă s-a propagat cu rapiditate în spațiul media.

„Este inuman ce se întâmplă. O să dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia. Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om. Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem. Eu şi Simona (n.r. Secrier- actuala soţie a lui Mihai Constantinescu) mergem de trei ori pe zi la spital”, a spus Mihaela Constantinescu, la Antena Stars.