Fosta soție, prima reacție după știrea falsă că Mihai Constantinescu a murit. Cum a primit vestea

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a reacționat la știrea falsă care spunea că iubitul artist a murit. Mihaela Constantinescu, alături de prietenii buni și familie sunt extrem de indignați de cele scrise și dezamăgiți de vestea tragică ce nu avea un strop de adevăr în ea. Cum a reacționat și ce era pe cale să facă fosta iubire a cântărețului?

Mihaela Constantinescu, reacție după știrea falsă că Mihai a murit

Desigur că rudele care sunt în legătură cu situația artistului nu s-au speriat, la fel ca soția actuală a acestuia care îl veghează clipă de clipă în spital, dar cel mai greu a fost pentru cei care nu erau alături de el și care, șocați, au crezut știrile false despre decesul artistului. Cu toate că Mihaela s-a despărțit acum o bună bucată de vreme de iubitul cântăreț, cei doi au rămas în relații bune. Aceasta s-a speriat extrem de tare la veștile auzie și a spus că îi va da în judecată pe toți cei care au oferit mai departe informația complet eronată.

Mai mult decât atât, fosta parteneră a lui Mihai Constantinescu a crezut că face infarct. Știrea halucinantă s-a propagat cu rapiditate în spațiul media, motiv pentru care a adus lacrimi din partea multora care îl cunosc pe Mihai. Din fericire, nimic nu a fost adevărat. Artistul trăiește, lucru confirmat de purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, dar și de medicul Monica Pop, bună prietenă a solistului.

Mihaela Constantinescu, reacție după știrea falsă că Mihai a murit
Mihaela Constantinescu, reacție după știrea falsă că Mihai a murit

” O să dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit”

„Este inuman ce se întâmplă. O să dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia. Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om. Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem. Eu şi Simona (n.r. Secrier- actuala soţie a lui Mihai Constantinescu) mergem de trei ori pe zi la spital”
Mihaela Constantinescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI