Momentul în care Carla’s Dreams apare fără mască într-un videoclip. Imaginile pe care orice fan trebuie să le vadă. Foto

de: Ioana Bucur
29 11. 2022

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate formații ale scenei muzicii românești aniversează zece ani de activitate, iar momentul a fost celebrat cum se cuvine. Fanii au avut parte de mai multe surprize din partea artiștilor, odată cu lansarea piesei „Adidașii gri”, poate cea mai importantă fiind momentul în care Carla’s Dreams apare fără mască.

Carla’s Dreams, fără mască

Ne-au cântat și încântat de un deceniu, toate piesele lansate de ei devenind hituri, bucurându-se de un succes uriaș în rândul publicului din România. De tot atâta timp, fanii formației s-au întrebat cine este în spatele măștii.

Pentru a marca aniversarea a zece ani de activitate, Carla’s Dreams a lansat piesa „Adidașii gri”, ale cărei versuri sunt, de fapt, o „confesiune care prezintă povestea miilor de pași, de locuri vizitate, de sentimente intense și emoții speciale din cei 10 ani de întâlniri constante cu publicul în diverse colțuri ale lumii”, au explicat reprezentanții formației.

Fanii au avut șansa să o asculte întâia oară la începutul acestui an, în cadrul unei ediții a matinalului de la Radio Zu, moment în care solistul trupei spunea:

„E o piesă pe care n-am terminat-o încă, este o schiță – „Adidașii gri”. Eu am avut două perechi de încălțăminte în toți ăștia 10 ani. Asta-i a treia. Asta e nouă, am investit în imagine. (…) Prima [pereche] cred că am avut-o vreun an jumate, în afară de primul an, că încă nu aveam principiul ăsta. Și asta, ultima [pereche], am avut-o vreo 4 ani și două luni. Și piesa este despre asta. O să fie „tempus fugit: 4” (timpul zboară, ideea de a crea ceve ieșit din tipare rămâne), nu este despre adidași, evident. Este un raport al nostru pentru public: noi am făcut 3, până acum. Ăsta o să fie al patrulea, pe care sper să reușim să-l lansăm undeva într-o lună.”

„Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem”

Iată că acum „schița” a fost finalizată, iar rezultatul va fi cu siguranță pe placul fanilor. Piesa a fost lansată la pachet cu un videoclip inedit, regizat de Roman Burlaca, și conține câteva surprize mari pentru public. Încă din primele secvențe, românii au șansa de a-l vedea, pentru prima oară, pe solistul Carla’s Dreams fără mască. Evident, misterul nu a fost pe deplin deslușit, căci cadrele îl arată doar de la spate, fără a-i dezvălui prea mult din chip.

„Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem. Alături de Free Fire am reușit să îl ducem încă mai departe, să îl transformăm. Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel” a declarat Carla’s Dreams.

„Piesa face parte dintr-o colaborare cu compania globală de jocuri video Garena, deținătoarea celui mai descărcat battle royale mobile din lume, Free Fire, și îl transpune pe artist în joc prin intermediul unui costum special creat format din adidași, mască și hanorac. Carla’s Dreams intră într-o galerie selectă de personalități care colaborează cu Garena și apar în jocul Free Fire printre care muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeană BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo. „Adidașii gri” va putea fi ascultată în meniul jocului, iar accesoriile Carla’s Dreams vor putea fi obținute de jucători gratuit, începând cu campania pornită pe 1 ianuarie, 2023, la îndeplinirea anumitor misiuni”, au mai transmis reprezentanții artiștilor.