Momentul de la Beach Please care a revoltat pe toată lumea. Andrew Tate a urcat pe scenă și s-a dezlănțuit alături de French Montana

de: Ștefan R. Apostol
15 07. 2024

În weekendul care tocmai s-a încheiat, în celebra stațiune de pe litoralul românesc, Costinești, a ajuns la final unul din cele mai mari festivaluri din România, „Beach Please”, eveniment inițiat de Selly. Dar, pe lângă distracție au existat și multe controverse și scandaluri, printre și momentul de la „Beach Please” care a revoltat pe toată lumea, în care Andrew Tate a urcat pe scenă și s-a dezlănțuit alături de French Montana.

„Beach Please”, printre cele mai mari festivaluri din țară

Începând din 10 iunie, la Costinești a avut loc cel mai important festival urban al acestei veri, un eveniment inițiat de celebrul vlogger Selly. De altfel, cu puțin timp înainte de startul evenimentului, tânărul influencer publica și câteva informații despre festivalul Beach Please:

„Dacă vrei să vii cu mașina la festival, am pus la dispoziție o parcare de 50 de hectare. Va fi deschisă începând cu ora 15:00 și va rămâne deschisă non-stop pe perioada festivalului.

Dacă nu vii cu mașina personală, fii atent la schimbările pentru drumurile de acces. Daca nu ai masină, am pus la dispozitie autobuze speciale care se deplasează non-stop din Constanța în Mangalia și în sens invers pe durata festivalului”, scria Selly, pe Facebook, cu puțin timp înainte de startyul festivalului.

Nume mari pe scena festivalului, și scandalurile controversate

Conform line-up-ului, la festival au luat parte peste 200 de invitați, toți având prestații pe toate cele trei scene pregătite de organizatori. Printre cei care au urcat pe scenele festivalului s-au numărat și trapperi internaționali precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross și Lil Pump.

În aceeași listă au fost și nume ale unor artiști de pe plaiuri mioritice, dar nu fără a evita și scandalurile. Pritnre cele mai viralizate este cel în care a fost implicat artistul român MGL, și bătaia care a început pe scenă, în timpul prestației acestuia.

Momentul de la Beach Please care a revoltat pe toată lumea

Un alt moment așteptat de fanii festivalului „Beach Please” a fost și cel al artistului French Montana, dar și acest eveniment a devenit momentul de la Beach Please care a revoltat pe toată lumea.

Deși a avcut un show de zile mari, momentul în cauză a devenit controversat, după ce artistul a decis să-l invite pe scenă pe Andrew Tate, celebrul influencer acuzat recent de autoritățile române de trafic de persoane și de fapte de viol.

Invitat pe scenă, Andrew Tate s-a dezlănțuit alături de French Montana, pe rimturile unei manele interpretate de Florin Salam. Deși, inițial a fost un șoc, ulterior tinerii aflați la festival s-au dezlănțuit și ei, dansând pe ritmurile melodiei auzite în boxe.

Din păcate, momente pline de controverse au mai fost, unul dintre ele implicându-l pe celebrul Wiz Khalifa care avea să fie arestat de polițiștii români, după ce artistul lua decizia de a-și aprinde un joint pe scenă.

Selly a comentat despre momentul de la Beach Please cu Andrew Tate

Despre momentul de la Beach Please care a revoltat pe toată lumea a vorbit și Selly, despre care, așa cum spuneam, face parte din principalii organizatori ai festivalului. Tânărul Andrei Șelaru, akak Selly, a scris pe rețelele de socialiare despre acest moment, declarând că:

„Știți cum e, e ultima seară a festivalului și apar tot felul de persoane care încearcă să discrediteze ce facem noi aici. Legat de prezența lui Andrew Tate, acest personaj controversat, pe scenă cu French Montana.

Unu la mână, noi nu știam că va fi acolo pentru că nu cerem niciodată o listă nominală a invitaților pe care un artist îi are pe scenă. Nu cerem pentru că nu este treaba noastră.

Noi punem la dispoziție o platformă, o scenă pe care artistul vine și se exprimă liber”, a spus, într-un story pe Instagram, Andrei Șelaru.

Vloggerul Selly

Deși controversat, în cele din urmă momentul a avut loc și, deși a atras critica multora, până la urmă cei care au avut de câștigat, dacă a fost ceva de câștigat din asta, au fost spectatorii aflați la acel moment în fața scenei. Cât despre momentul în sine, Selly a continuat, spunând că:

„Ce face artistul pe scenă nu înseamnă că eu, ca organizator, aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că e ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau cheamă o persoană cercetată într-un astfel de caz, care e sub cercetare penală, asta nu înseamnă ca eu ca organizator susțin chestia asta”

Reamintim că timp de aproape o lună, începând cu 10 iunie, la Costinești a avut loc unul din cele mai marii festivaluri urbane din estul Europei, Selly și cei de la Global Records fiind co-organizatori.