Momentele chinuitoare pe care le-a trăt Andreea Tonciu la Survivor 2022: ‘Este șocată’

de: Anca Lupescu
27 01. 2022

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, acolo unde cu greu a făcut față provocărilor. Vedeta nu a reușit să se integreze în nucleul format în interiorul echipei Faimoșilor. Vedeta a părăsit competiți în ediția de marți, 25 ianuarie. A fost propusă spre eliminare alături de Otilia Bilionera și Robert Niță. A avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Andreea Tonciu, experiență devastatoare la Survivor

Andreea Tonciu face dezvăluiri despre Survivor. Ea i-a spus mamei sale că nu se poate odihni nici după ce a părăsit competiția.

Faimoasa s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și pe 24 ianuarie a leșinat, motiv pentru care a fost transportată de urgență la spital. Ea a izbucnit în lacrimi când a aflat că va părăsi jungla Dominicană, dar s-a bucurat că se va întoarce acasă la familia ei.

Mama Andreei Tonciu a mărturisit că vedeta nu se poate odihni. Ea s-a speriat de zgomotele din lungă și după emisiune a văzut o șopârlă în camera de hotel în care a fost cazată.

Ce se întâmplă acum cu Faimoasa

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo.

Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră.

Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote.’, a povestit Maria Tonciu.

Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu.

Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei.’, a declarat mama Andreei Tonciu

”Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Sper că vom avea o prietenie frumoasă.”, a spus Tonciu, imediat după eliminarea sa.