Ce a strigat Andreea Tonciu după ce a câștigat primul ei punct la Survivor România. A urlat de bucurie VIDEO

Ce a strigat Andreea Tonciu după ce a câștigat primul ei punct la Survivor România. A urlat de bucurie VIDEO
Andreea Tonciu a adus primul ei punct la Survivor

Reușită extraordinară pentru Andreea Tonciu. În cadrul jocului pentru imunitate de luni, 24 ianuarie, bruneta a câștigat primul ei punct la Survivor România 2022. Ce mesaj le-a transmis celor de acasă. Mica victorie i-a dedicat-o fetiței sale Rebecca. A urlat de fericire. Cum a căzut în genunchi.

Ce a făcut Andreea Tonciu, după ce a câștigat primul punct la Survivor România 2022

Bucurie mare pentru Andreea Tonciu. Faimoasa s-a bucurat de faptul că a învins-o pe Alexandra Duli de la Războinici și a adus primul său punct al săptămânii la Survivor România 2022. Războinicii și Faimoșii luptă din greu pentru a câștiga jocul pentru imunitate și a se salva de la consiliul de nominalizare.

Bruneta a fost în extaz. După ce a doborât obstacolele înaintea adversarei sale de la Războinici, Andreea Tonciu a căzut în genunchi, zâmbind. Colegii ei din echipa roșie au înconjurat-o și au îmbrățișat-o, felicitând-o pentru punctul câștigat.

„Domnul Dan, mi-am revenit și vreau să le demonstrez tuturor că Tonciu poate!”, au fost cuvintele pe care Andreea Tonciu i le-a adresat prezentatorului de la Survivor România, la începutul probei.

În dulcele-i stil caracteristic, fosta asistentă TV nu s-a dezis și le-a transmis aici un mesaj celor de acasă, care nu au crezut în aptitudinile sale sportive. Vedeta și-a luat revanșa, după ce duminică, 23 ianuarie, în cadrul jocului de recompensă, a fost pusă pe targă și dusă la spital, pentru îngrijiri medicale.

„Pot, uite că pot! Îmi revin! Tonciu își revine! Am venit aici să mă etalez!”, a strigat Faimoasa, după ce a câștigat punctul în fața Alexandrei Duli de la Războinici.

Fiica Andreei Tonciu plânge după mama sa

Andreea Tonciu suferă după fiica sa Rebecca, căreia îi dedică toate victoriile de la Survivor România 2022. Maria Tonciu a povestit că nepoțica ei suferă atunci când își vede mama accidentată sau că pierde probele din competiție.

„Eu, când a plecat Andreea, i-am spus că o să se atașeze de băieți și de CRBL. Ea era convinsă de lucrul ăsta, a crezut că CRBL va fi aproape de ea. Andreea nu a crezut niciun minut că va fi atât de dur. Dacă ar vedea-o pe Rebecca cum reacționează la ce se dă pe post, nu ar mai sta nicio secundă acolo.

Copilul e traumatizat de ceea ce vede. Plânge nonstop când vede că pierde. Are emoții fantastice. Suntem șocați de reacția fetei la acest show. Toți sunt unul pentru unul. Nu contează ce spun cei din jur, eu trebuie să fiu primul. Acolo sunt separați, e fiecare pentru el.”, a declarat mama Andreei Tonciu la PRO TV.

Update 25 ianuarie, 12.01: Andreea Tonciu este propusă spre eliminare la Survivor România, alături de Otilia Bilionera și fotbalistul Robert Niță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI